[PS4/PC] Monster Hunter World [294] 1001肯開po未

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
普貝-1
4HQ42b4KDjA4
砌咗套無屬弓,諗住用嚟打大型連續狩獵

食菇:
體術 Lv3 最愛菇類 Lv3 看破 Lv7 弱點特效 Lv3 超會心 Lv3 無屬性強化 Lv1 解放弓的蓄力階段 Lv1 散彈・剛射強化 Lv1 通常彈・通常箭強化 Lv1 利刃/彈藥節約

或者

強者藥:
耐力急速回復 Lv2 體術 Lv3 看破 Lv7 弱點特效 Lv3 超會心 Lv3 無屬性強化 Lv1 解放弓的蓄力階段 Lv1 散彈・剛射強化 Lv1 通常彈・通常箭強化 Lv1 利刃/彈藥節約

點睇
砌咗套無屬弓,諗住用嚟打大型連續狩獵

食菇:
體術 Lv3 最愛菇類 Lv3 看破 Lv7 弱點特效 Lv3 超會心 Lv3 無屬性強化 Lv1 解放弓的蓄力階段 Lv1 散彈・剛射強化 Lv1 通常彈・通常箭強化 Lv1 利刃/彈藥節約

或者

藥:
耐力急速回復 Lv2 體術 Lv3 看破 Lv7 弱點特效 Lv3 超會心 Lv3 無屬性強化 Lv1 解放弓的蓄力階段 Lv1 散彈・剛射強化 Lv1 通常彈・通常箭強化 Lv1 利刃/彈藥節約

點睇
強者藥係咪姐係元氣飲料
強走藥
打錯字
遲下滅盡龍d裝 比起而家套極限裝
太刀可以多1挑戰者 1攻 剛刃 同埋滅盡套效果
但無左達人藝 唔知抵唔抵屌呢
滅盡套裝效果即係耐力急速回復?
即係可以推精神抖擻推高會心,但係推高會心都係想達人藝唔洗磨刀

用嚟混騰龍會唔會好d?
效果係吸血
係喎
但係ab裝個吸血效果好細,客製武器吸血好d
咁當然唔知佢y裝會唔會吸得多d
應該唔會 都係用翻騰龍好過
有一段時間冇玩 岩岩尋晚過完巫師3 而家有冇D咩任建議一定要打
普貝之前打左
極貝一路都過唔到但應該冇咩裝要係極貝度打番來
但丁裝 usj裝 全部歷戰王嘅裝
呢d大部分混裝要用到
可以打定d票先 要用先再整

極貝打完就多個騰龍外觀
又冇去到咁遠...但丁有打
歷戰王有打完鋼龍 炎王
其他應該要搵夠腳先打到

USJ 而家去打先。

極貝不了 唔識跳廢事累街坊
你地宜家打極貝係咪預咗每個隊員都會有能力吸仇恨?以前打會講明邊個奶邊個吸仇
無左達人藝唔得
太刀掉斬太快
而且登龍係100%掉1斬味(除非用剛刃鎖)
無左達人藝好難維持輸出(白斬的10%buff)
剛刃同達人藝我揀藝人,唔鍾意一分鐘叉電的感覺
如果本身未過會玩一坦兩擴一奶
但呢到大部分都過左
玩極貝係for fun 或者練習
所以玩近戰大家開心玩
如果齋玩到去打歷戰古龍,應該唔用見切都夠做
好似juno, 屍套呢啲當年基本上可以不動衣無腦打死,時間仲要唔差
不過識用見切後真係勁咗好多
無奶架喇
剛刃=垃圾
無咗達人藝應該唔使諗
我諗我都係會揀達人藝
1攻 1挑戰其實加乘好少
無奶自由坦
原生主線龍,冇見切都打得佢死。主線時期我直頭第一次玩mon hunt都過得到。

但越後期見切越重要,你試下貝貝唔見切
呢到玩自由坦.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞