HKCC 2018-19討論區[21]New year break完了

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
btw問推薦嗰啲
DS -> 你都要講你咩prog先得㗎大佬
GE -> 畀埋cluster啦 最好揀咗幾科出嚟先
問到1999想幫你都幫唔到啦
1017 Intro psy (A)
2051 Positive psy (A)
2022 Intro econ (B)
1015 Healthy living (D)
求評
全部冇底 邊科易攞高grade啲
Jap 1 定普通話好
邊科易啲A/A+?workload大唔大?
利申:日文冇底 普通話有底
祝過4爆4.5
唔該巴打祝有靚offer
普通話唔會有A+,頂盡得A
不過workload真係低,得份gp pj要留意下
想嚟緊個sem輕鬆啲hea啲嘅可以
感謝祝爆4
推呀...
有冇人知music,mind and human behaviour 個project做咩
thx祝爆4.5
順便問china related 邊科易啲A/A+
2201 Chinese family 定 2048 Modern China?
有,想問detail啲你可以留tg
ching知唔知呢科伏唔伏諗緊揀唔揀
其實我都諗緊揀唔揀
Music揀咗都未必reg到
Course outlines以前google打 HKCC CCN____就有
而家好似唔得
唔該ching
想問dse有科2左 sem4係咪要讀多科GE
必讀!workload勁少!不過week13有個要背野架test。
project分兩個部分,簡首自己鐘意架歌,第一part用樂理分析首歌,第二part講自己點解鍾意首歌+點解首歌令人鍾意?
如果可以cover首歌嘅話會有bonus 分。
Intro psy千祈唔好揀
我讀社科ns 如果intro econ又點睇
Aggie
中西溝定chinese family 好?
想問下各位大佬今日reg GE同DS是咪要搶?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞