[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(17) 新資料片5.0漆黑的反叛者

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
留返名先
5.0有無得跨服公會
好的,我 discord 係 格子#6102,歡迎大家搵我。
係啊我都試過,最後發現係繁體先會出問題
我用簡體後就冇試過閃退
祝FF14既巴打們財源廣進 身體健康
巴打們好,我玩緊titan 有興趣想轉服 請問大家個服大概有幾多人玩緊? 同埋有無TG方便聯絡
巴打我都係Titan 有無興趣加個好友
祝大家恭喜發財
Gaia既lfrit公會大概2x個人左右
好呀 你用PS4?
有定期活動?
10幾個PC友 2個PS4友
咁我依家開GAME ADD你呀 你叫咩名呀
如果想轉服可以考慮下Gaia, 因為呢度既巴打比較多起Gaia
同埋遲d實裝跨Sever, 起Ifrit定Bahamut都無所謂了 兩邊既公會可以一齊玩

慈善雀王大賽算唔算定期活動?
實裝跨Sever 係咩意思呀請問?

使唔使三百萬美金先可以參加
約個位見面?
kugane?
光之戰士染黑了
佢片頭打個隻天使乜水黎
我係market board前面 見到FA就係我

4.57會實裝World Visit System
同DC之下既Sever可以自由往返, 無時間限制
就算Offline再登入返你隻人物都會起你去左果個Sever既世界裡面
到時應該可以起野外一齊打Mob Hunt /G10
但有部分功能起跨SER既時候會用唔到,

- 用唔到Retainer, 包括賣野
- 可以起Market board買野
- 唔可以買屋, 但可以進入居住區
- FC部分功能用唔到,可以對話
- LS頻道對話用唔到,只可以用CWLS
- 唔可以結婚, 但可以出席婚禮
- 唔可以收發信件
- 唔可以採集未知/傳說點, (姐係普通採點可以 )
- 玩唔到賭場六合彩, LOVM,卡片大會
死啦 其寶我新手黎 唔係好知你講緊邊度
4.0 主城
我依家係 Revenant's Toll 呢個城
我未到70
如無意外應該係光之氾濫之後出現既怪黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞