[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(17) 新資料片5.0漆黑的反叛者

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我甚麼都沒有
恭喜!
個肝…ああ。。。あぁぁぁぁぁぁ。。。。
恭喜哂
個肝可以安息
頭po成班童工
懷疑樓主嚴重戀童
好不安

新人留名
留名
大家好啊最近失雞無神小弟同另一個 friend入左坑
想識返自己個 world 裏面嘅華人玩家
唔知呢到有冇 hades 嘅老玩家想撿撿荳芽
(希望有得同同一班識嘅人傾 FF 同 刷本 )
呢度都有Mana既巴打
得英文/日文
國際服隻GAME係日/英文為主, 睇唔明/溝通唔到可以嘗試去陸服
但陸服係次等公民, 比國際服慢1個版

佢日文其實齋睇漢字都唔難明意思, 可以試下
Mana玩家留名
希望有機會識到大佬
我地 hades 叫 Checker Lee 同 Aka Sen
如果咁岩同一個 world 歡迎加友
(我地主玩奶媽,ilv 岩岩到 380 ,準備打零式)
新入蒞就咁
國際服都可以中文化,我最近一開始玩就有用 (我都係因為漢化到先入坑

google 提莫苑 漢化 就會搵到一個 github
https://github.com/reusu/FFXIVChnTextPatch/releases
裏可以 download 一個 7z 檔,解壓佢,中文化檔案路徑揀
\SquareEnix\FINAL FANTASY XIV - A Realm Reborn
就 ok,同埋 fffxiv laucher 語言要選日文
靠你啦
我都係岩岩回坑玩... 有機會可以一齊玩零式 有需要可以Discord搵我 #1535 WC224
有巴打有用過反映返話有時會閃退隻game, 唔怕麻煩可以試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞