[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(17) 新資料片5.0漆黑的反叛者

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
覺得本身打緊d人慘
(除左個d仆街紅門撚鬼唔望佢次次俾ozma掃出黎,屌佢地
唔係佢,捉到戰犯 行得太近

LIVE緊
Arthars澄清唔係佢開
佢其實係咩國家人?

點解我聽到佢講「屌」
新加玻人
但我聽到佢「DIU!」咁
打ozma又炒粉 今次有一邊直頭無踩圓一個黑洞犀哂d人出去
依邊比吉田ko左 好多人show唔到AV白圈
我都係受害者
昨晚我果邊都有呢個問題
東仔Server有人搶門搶完門仲要串鳩人「Everyone is free」
http://blog.livedoor.jp/umadori0726/archives/54897682.html

睇馬鳥見到呢個回應笑出聲

去年→good News bad news

今年→紳士協定
講下Good News Bad News 件事比新玩家聽

事源有固定團因為暗騎引退,團主招募新人而且打通4層。
因為隊內的方針,新暗騎通關後1個多月都拿唔到武器/武器箱。
有日,團主同佢講:「我地有個Good News, 有個Bad News, 你想聽邊個先?」
「咁講Good News 先」
「Good news 係,我地個暗騎番來啦」
「咁Bad News?」
「Bad News 係打埋呢場我地唔再需要你」

然後一嘢踢新暗騎出團
新暗騎覺得唔開心,上2ch 呻
然後團主堅稱對方只係替補唔係正式團員

最後正義的白之妖精睇唔過眼組團圍團主公會圍到走佬
暗騎係肉便器
佢地打到今朝10點先過左我戰到7點收左手
今點8點果團補唔到位就訓了 1點團睇怕都2點先開始
又要同人搶門
見到有nier合作先入遲唔遲
其實第一輪門係咪唔足56度?
Nier個合作應該係24人副本
要等到6月尾 5.0先有得玩
純粹想因爲Nier玩可以等多排先
但都要時間打起自己隻人仔先玩到嫁嘛
同埋個副本係限時出現
7月先開始5.0, 到時大家都係同一個起跑線, 所以無遲唔遲呢回事
依家加入可以追下進度/熟習下副本機制/輸出手法等等

Nier個24人副本應該會有LV & 裝等限制咁
ps4多人定pc多人d
玩親mmo都單機冇fd
兩邊都有, 個人意見手制比鍵盤難用
因為多技用既時候好棘手

同埋NieR個合作應該唔係限時黎
因為MH合作副本都係常駐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞