[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(17) 新資料片5.0漆黑的反叛者

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想睇陸服開56人副本會點
一定成個shout頻互屌到仆街wwwwww
twitch prime唔係送2.0?
愈玩愈hea
我想問到時5.0資料片包唔包3.0 4.0
定要過一陣先會包3.0 4.0入5.0資料片
包埋嗰隻叫complete edition
就咁係唔包
complete edition唔係包2.0? 到時買5.0應該係包4.0 3.0 唔包2.0
因為呢家complete 係2-4
就咁expension係3-4

如果佢會更新個expension做3-5
咁呢家最低玩就係twitch prime免費basic pack
然後等到7月2買5.0
咁我入twitch prime deal住隻base game先
唔知佢5.0會點搞
照依家就係
starter 2.0~2.XX
expansion 3.0~4.xx
complete 2.0~4.xx

出左5.0之後
starter 2.0~2.XX
expansion 3.0~5.xx
complete 2.0~5.xx

雖然我覺得吉田有機會將3.0放入starter 即係
starter 2.0~3.XX
expansion 4.0~5.xx
complete 2.0~5.xx
你可以free trial先 可以升到30 然後再入twitch prime
應該頂唔到咁耐
頂4個半月
twitch prime點都係抵 就算之後補買expansion
我睇美官網complete usd 59.99
expansion先 usd 39.00
我冇一次性password
屌原來唔洗
柒左
瘋狂打麻雀
入到去要揀datacenter / world 既
揀邊個world 好
驚d world唔通又要重練
呢度人多數係Giga > Ifit
starter edition+4.0同complete edition係一樣價
驚唔啱玩嘅建議starter edition 玩住先
打緊怪夾硬斷我線搞到第一死

仲差武器個100斷片
第6粒石好貴幾時打通哂d server
我本身上個map開咗5+1
想今個map搞埋+2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞