[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(17) 新資料片5.0漆黑的反叛者

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
原來arthars轉左去gaia
屌岩岩打左場勁嬲
用日文問我地哩邊3個人有無PT合體,4~5人個D人話合體
然後我地散隊又唔組
結果我地平平安安到3王
然後成班日本仔怕死打到NM前唔打,明明仲有成4x人係度,仲有30分鐘又已經到星極層,試下開NM都好呀跌經咪去反射下元素升返
就夠鐘先開打,滅左團夠鐘會全隊踢番傳點
然後有人復活就一點EXP都唔洗扣
唔明點解唔成隊一齊試
好緊張
外NM打唔切
NM隻野出面無人Dispel就死一堆人,又容易打唔切
岩岩3王 2T3H3D , 3T3H2D 咩奇怪組合都有(雖然唔怪得佢地)
結果唔夠dps係咁食999999
岩岩好打得切
得返34秒
加油
唔夠輸出滅左
原來DPS CHECK都幾緊下
其實冇理由唔夠 琴日仲少人打都夠 我諗有D人冇轉屬性/好多初見
或者冇帶紅色記憶
1. D人怕死,好多人5防屬
2. 無補正裝,唔用重騎兵好易死 ->連帶唔可以用51-56logo
3. 唔係個個5+1
本身應該唔緊
未入過去但打支援NM可唔可以入去?
支援完d紅門通常都係路人入,因為鬥快
其實好兩睇

本來打左1,2王既人想入返去都正常,咁1,2王係佢地打
但佢要怪就怪自己俾人打左出黎

出面路人幫入面打左nm先有得打落去,其實亦應該有報酬=可以入去

所以本身係入面既人vs出面路人雙方都有道理
搶唔到 得6道門
見隻nm王少過1%就會開始行開
準備上座騎直衝右下 通常因為遠無人過去

今日已經搶到3次,但3王都卡,一睇ACT d dps打得仲低過坦 大佬呀有重騎兵用5攻盤唔會死嫁, 然後打小怪又唔換屬

其實有/magiaauto

覺得真係要瘋狂宣傳有/magiaauto 同5攻magia板其實食ae唔會死哩樣野
好多團都係3王唔夠DPS
入左個誇服LS 希望D人正正常常
依家個LS募集緊 有興趣既巴打都可以入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞