[緣盡季後賽] LA Lakers 小圈子討論區 111

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
counter offer 可能送埋個 solomon hill 比你
就係呢刻冇
所以人地咪肯開呢個價
2.7 前換比你囉

大佬呀 而家係湖人要人即刻換AD
唔係overwhelming offer
Pelicans 拖到夏季先彩你啦
就係知你急 順便送埋件垃圾
我有預感廢老既一陣次數到此為止
做生意係咁嫁啦
邊個唔係為左自己
一係要一係唔要
真係下下好似gasol咁打劫咩
咁咪睇佢DEAL唔成白送AD走LOR
佢去邊隊都冇所謂 最緊要鵝自己食返屎

反啦反啦
Michael Beasley has an emotionally verbal exchange with Luke Walton after loss to Dubs
Shams:賽後湖人更衣室內有球員與Walton發生爭執
往死裹打
次次輸波訪問都話球員要unselfish
食屎啦 一啲戰術都無 乜撚野team basketball
屌你老母,冇戰術下下iso,你話俾我聽要點樣unselfish法
要4少s + pick + 爛約,真係幾狼。。
summer 簽果幾件癲佬終於發癲
走啦屌你老母禾
真心覺得唔會all in AD
之前都無ALL IN PG/里安立
點會突然之間肯(仲話要食爛約)
計我話最可惜係18夏天無簽老表 (530萬 )
walton 就係得啖笑
佢就係無樣掂,肯走未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞