[緣盡季後賽] LA Lakers 小圈子討論區 111

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實對佢黎講做少咗好多架喇
由100%變咗60-70% 好似係
同kobe一樣話nash黎到會轉做catch & shoot..但事實係點 不過你可以話nash成日傷 夾既時間都冇
條撚屌最叻講大話
有jr仍然有變數,最強xfactor
有咩問題 如果係簽pg既話ball可能會成長得更快…不過呢d野冇得講
拍片扮練波牙
牙羅依季無再拍練波片了
閉門苦練
Work his tail off
not a leader
no one wants to play with him
下星期asg練波再拍
東岸全明星
所有人都係愛滋佬嘅棋子
最on9就係咁
Pistons Rockets 兩場on fire
Keep 到bi既話
可以睇少一隊波
之前唔知喺邊度睇到,有人話如果隊波俾唔到3-4年去develop新人,選秀嗰陣就唔好揀啲19歲嘅新仔,唔係個個都LBJ, Doncic
大家點睇
有幾on9呀,上次冠軍都成8年前
做得呢個位,佢嘅工作就係要組到隊波拎冠
有咁好機會仲唔去馬先真係on9
唔通等條廢老37歲,阻住4千萬cap 先組隊咩
認同
睇fb d nigga 同白皮豬 仲冇耐性過我地潮區手足
THE LOS ANGELES LAKERS have reportedly already agreed a three-team trade to acquire Anthony Davis which will see Lonzo Ball head to the Phoenix Suns.

https://www.express.co.uk/sport/othersport/1081917/Lakers-trade-agreed-Anthony-Davis-Lonzo-Ball-Phoenix-Suns-article-Pelicans-NBA/am

真定假,真嘅glo好撚勁喎
真既話
你幫glo 含
假既話
Glo 含你
Pelicans 點解要益大腸
垃圾咁嘅source就一笑置之算
鵝收番啲罰好廢喎
咁都deal嘅話on9架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞