[緣盡季後賽] LA Lakers 小圈子討論區 111

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
都應該會好過Bosh
阿球話要去太陽唔去水鳥
Magic四少最多出2個

咁呢個三方交易有冇搞頭
太陽出Josh Jackson同個second pick
換ball

湖就出Ball同ingram加舞王同Mcgee同2個first pick同2個second pick
換AD

水鳥就出AD
換ingram, jos舞王同Mcgee同所有picks
屌你老母愛滋狗 屌廢老一嚟就拆唒young core
Trade 完 howard 之後個幾年有咩人
deng 同 mozgov?
咁La加lebron夠吸引未
根本依家大家有眼睇lbj+youngcore已經係西區有一定競爭力
依家capspace夠插兩張頂薪
都唔明急著換做乜鳩
trade走廢老算啦 搞亂唒湖個人腳 生滋狗又盲目追星戇鳩鳩
Ball真係毒撚來,要個呀爸幫佢講野
對面都弱9智
送3子俾你 仲送埋3個半年約俾你下年FA 慢慢玩 夾兩個 1PICK
咁都要諗 真係無腦
你拎咁多人換唔洗傷病你都唔夠人用啦
好大機會射落海都唔益我地
換咗今年即刻挑冠軍?
係唔係都要等下季啦
trade到又肯續起碼未來7, 8年有個頂級內線
但代價太大,出YC就預咗,但仲要人食爛約
挑那星 有AD唔洗打40分鐘咩?
之前牙占先話唔想縮短上場時間
佢想整季都Keep住狀態
講到班youngcore一個暑假之後係唔會成長咁
ad 想走唔係無原因
D 高層真係弱智
因為有機會Trade tatum
Glo 出半隊 都唔肯換
等睇佢地summer 比塞撚 然後我潮打劫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞