[緣盡季後賽] LA Lakers 小圈子討論區 111

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Beal 啦 唔好諗
牛回家了
有無甘荀呀
而家得wrongdo同stevenson key到波點轉
幾時有消息
“There’s just more ball movement,” said Russell, who finished with 9 points, 3 rebounds and 2 assists in 21 minutes off the bench. “No disrespect to Kobe, but you just know you have more opportunity because he’s who he is.”

我迷羅
同意,新人要成長,個人覺得要有3個因素

1. 個人因素,佢心態做唔到,乜都無用
2.出場時間,出都無得出,好難大進步,個個都kobe mei
3.高手教路, eg: LBJ 同 Rondo 係度,ball key 波時間一定少,但有D 甘的高手係度,跟1-2 年,學返尼的野可能出面打一世你都學唔到。
Ball傷之前真係漸入佳境架啦
外線球員一般需要多少少時間Develop
我湖邊有耐性丫,兩年唔掂就要走架啦

其實牙羅第3年已經開始breakout
不過上季中傷左
B 仔似乎都開始醒
同mcgee 有咩分別
Ft above mean
底薪黎?
佢加拳王好似不錯,不過班後生走哂,拳王既價值又去返工兵咁,唔再有班yc係到學野了
DAJ = Tyson + mcgee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞