[緣盡季後賽] LA Lakers 小圈子討論區 111

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
LA Clippers
GLO 露哂底
一早肯出呢個OFFER
刺都同你換啦 夾多個GASOL 回家都得
RR9 KAWHI GREEN FOJ GASOL 下年再MAX多件KD
宜家咁玩俾人騎住哂
廢青點會成長
廢老都回塘組巨都冇冠收皮罷啦
人地aim kd + kawhi 唔好?
留多個位20簽ad
個offer 咁on9 我相信LBJ都會叫停啦
屌你 溏鵝諗下自己有咩籌碼先la on9
到2020乜7都冇抵撚你死
從來都只有我湖有權打劫人
咁你應該唔係好清楚FOJ 份人係點
所以就係炒禾加fa簽星
ad 唔係話無論trade 去邊都唔會提前續咩
2020 簽好似仲實際過同弱智鵝trade
如果到時有cap
有無人都係信唔過FOJ
就算俾AD佢都未必衝到西決
東岸同西岸始終差兩班波

如果係KOBE+AD ALLIN 都感覺有說服力好多
Kobe
但其實黎緊offseason咁多大牌fa 真係有必要all in ad咩?
前幾日湖post有人話超巨喎
聯盟前五
一定all in

依家又唔捨得
GLO學下野啦

KOBE : 招募自由球員嗎?這到底有什麼意義,打電話給某個人?帶他們去吃晚餐或者什麼的?事實上,這支球隊並不需要招募別人過來。這必須要由某一個特別的人,一個願意為這支球隊效力,並且願意承擔為這支球隊打球的壓力。
這必須要由一個人來做到,而如果我必須說服你過來承擔這份壓力,那你根本就不是那一個應該到洛杉磯湖人的人。
認真
簽咩人唔係重點
戰術重要啲
睇glo想點博
話唔定簽完佢番黎又係廢咗武功
未必係關禾事
睇番琴晚有巴打post個條片
(好似)戰術唔係冇
係球員run唔到
睇下之前ok4成舊屎咁
近排佢頂ad黎打好似幾sharp
利申 冇睇波齋睇數據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞