有冇人報左OU Non-JUPAS

1001 回覆
8 Like 73 Dislike
呢個考試時間問題,我都有問到,佢話有啲科都係係繼續3小時嘅作答時間,但縮短咗2小時個啲科,題目都會少咗嘅,就係似4揀3題黎做,就變咗3揀2咁。

利申:非ou打手,淨係將我知嘅話俾大家聽
咁如果GPA唔夠高呢有無諗過呢個問題
我梗係有諗過呢個問題,但我只係將我知嘅講出黎,俾大家多一個參考
咪on9喇佢玩你炸
以前3個鐘都係3揀2架
4揀3既題目係A&F既科
唔好意思,原來我樓上打錯字,就好似*先啱

其實只係想舉個例,因為我去面試已經係一個月前嘅事黎,淨係記得佢話2小時考試係會將題目縮減

唔好意思,因為我未入讀OU,所以我都只係將佢同我講嘅野講出黎俾大家做個參考

多謝你講出黎俾大家,我都了解多咗
冇去interview仲有冇機
第一日就報咗,冇去interview,嗰status到依家仲係interview
點解唔去interview?
我個condition係完成year1 study,我比錢同學校申請左信,信上面寫明我2個semester嘅8科都pass,但冇寫明完成year1,咁樣得唔得?
17/6 in完 仲未有回音 係咪收得皮
咁有冇寫eligible for process?
有冇Ching知道精神科 HD 派咗offer 未
我想問下派左sem5成績 我洗唔洗send番比OU? 定佢會自己收到我sem5成績?
同問
終於有同學la
p.s year3
知唔知幾時交學費
係咪岩岩前兩日先報左 可以收得皮? 唔會再收人
讀咗ou一年好撚後悔
撞左其他面試 不過ou 俾我再in過
咁你要打去問吓
我未出畢業證書都可以用transcript 上面寫住嘅eligible for award 證明自己畢業
我係讀完year1
請問year one 可唔可以放榜果陣入去walk in 報?
有無人知道讀完ou既gb&mkt 既fg平均月薪有幾多?thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞