有冇人報左OU Non-JUPAS

1001 回覆
8 Like 73 Dislike
其實我係business㗎
政政會問
點解想讀依科
有無咩政治事件對你好深刻
依加香港政府面對緊乜問題同應該點處理
最後就比你問佢一條問題

利伸:已收yr3offer
第一日
城內人想走,城外人想入巴打要Edu Sf offer 啦!
其實我都唔知自己想讀咩
巴打你in咩科
過來人話你聽 讀搵食科 eg OU護理果D 好過浪費時間入OU讀廢科
Acct & Tax
屌一樣
如果你入到就做同學了

bba我都係有識人叫可以幫人手refer入big4 先會行呢條路
如果唔係路會幾難行
不過kpmc都收唔少恆大仔 所以你真係入去要搏
本身速大acct交咗留位費
有Edu SF offer係好,但讀完真心唔知做咩
Bachelor of Theme Park Management
Ou係唔係識呼吸就收
In得唔太好
係咁講姐,都係望個Course Leader佢In你時心情點,同埋有幾多個位...佢心情好,你又答得唔算非常差既話,少少緊張失誤會理解既
Btw你In咩科?
睇你portfolio ,近年收既人要求愈來愈高
依一科GPA 唔係重點
我都報左呢科...1月31號apply
到而家都冇interview冇任何通知
利申:cgpa 3.25
ching認真呢 我報左一星期後到即刻有interview
利申:已交留位費
真...唔知咩事
Dse中英文冇3唔知關唔關事呢
只得yr 2 offer
定speed cie top up 好🤦‍♂️
我今個月18號in 政政 gpa得2.55,依家好驚無offer,問左好多internation political野
有冇人知道Theme Park Management駛唔駛in同gpa幾多先收
3.25咪鬼入ou啦
animation做assignment同pjt做嘔血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞