有冇人報左OU Non-JUPAS

1001 回覆
8 Like 73 Dislike
其實根本屈水 我就算pass 埋個course 但比3皮幾 其實咪姐係比多個學期個學費 咁重叫咩y3 entry
唔係 我報sports
想問個course 其實易唔易肥 驚d錢凍過水
Interview個版
多咗個Year 3 entry
但application status個版無變
有無人知係點樣?
姐係要in多一次?

利申:報咗電影設計及攝影
我收左信 都係有個year 3entry 同埋 status 都係冇變過
都係呢科? 收到咩信
但你interview個版
嗰Year3 entry 有無list interview日子時間?
有架 你係未in?
學店行業龍頭No.1 Ive
之後就係Ou
爸打
你咩cc
Portfolio 好勁?有year3 entry
姐係巴打你要second in?

我in咗一次
最近見到佢無啦啦多個year3 entry
但佢無list到 個interview日子
Portfolio 都係放 旅行影嘅相
出去參加微電影比賽 攞咗季軍
但自問portfolio唔太勁
Cgpa 3.4
冇 in 1 次 我諗你應該等信
但佢唔係Application status個度
係喺interview 裡面多出嚟
同上, application status冇變
但係喺interview嗰版多咗一個year3 entry(interview之前冇), 係咪即係好大機會收?
巴打in咩科
Cap圖黎睇下
不過多數係
我諗應該都好大機會收
我interview嗰版冇多咗呢個
得application status會變咗咁
想問有冇巴打收左信 而又交左錢 要上個summer course 同埋想問知唔知個course 係咩玩法 易唔易肥
我交左錢 但未見到叫我去上summer course
如果meet唔到condition,可唔可以退番$5000留位費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞