有冇人報左OU Non-JUPAS

1001 回覆
8 Like 73 Dislike
如果有offer揸手都可以淡定d 但會唔會唔收
呢樣真係答你唔到 因為我都等緊
啱啱收到interview
想問下portfolio係用電腦show俾佢睇定要印出嚟俾佢啊
同埋interview係逐個in定係group ?
Ou係咪唔會出其他choice interview?
但佢interview 下面話唔去就not be considered
有冇人冇去interview 都有offer
同埋唔去係有accept interview定直接唔㩒accept個制
Conditional offered 感謝offer god
收唔收到offer letter 呀 清

上網聽人講話要等多一兩日 佢會寄過嚟
Btw 絲
佢出第二個俾我
等咁撚耐都唔出俾我
中文有人出咗未?
我都有了
廣告
想問下interview大概係點咖
Portfolio係要印出嚟俾佢定電腦show都ok?
我啱啱收到interview
我就印咗出嚟 但係我見有其他人都係用電腦
我諗兩樣都OK
你會做一個Test先 測試下你對廣告嘅認識咁樣
然後就會一組去面試 大概七至八人左右
對兩個tutor 會問你一啲基本問題
例如介紹自己 你做咗啲乜嘢作品 有啲咩廣告印象深刻
放輕鬆 去面試就得
加油
個test大概做幾耐啊 我本身media科但係無乜廣告底
多謝你啊希望同你做到同學啦
一個鐘
今日佢派第二科既Interview俾我

Bachelor of Fine Arts with Honours in Cinematic Design and Photographic Digital Art

想問下佢點樣IN,有乜要預備
麻煩有offer既巴絲打記得填番資料

2019-2020 Non-JUPAS 資料庫
填Offer
https://goo.gl/forms/Vr8L28YuFRQB4WZE2
睇Offer
https://goo.gl/BJV5nD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞