有冇人報左OU Non-JUPAS

1001 回覆
8 Like 73 Dislike
higher level:
networks鐵膽,易讀又實用
signal processing 好難, 全部都係數多
但我覺得讀黎有用過computer design(教memory, cache, cpu之類)
middle level就
數如果你有少少底,可以唔揀 math
computer architecture 同 operating system我地分開做2科
呢2科我覺得都幾充實
如果你higher level唔讀computer design,
就不如唔好揀 S224, 飛走晒hardware唔讀
有program底好似S222好d

如果比我自己揀我會揀
COMP S260, ELEC S222
ELEC S332, ELEC S334
其實我諗住簡簡單單輕輕鬆鬆R個degree.....

S258 係咪寫C program
好似係學C
想輕鬆讀就2科COMP
再搭S332, S333
一於咁話
等緊幾時可以報名
出黎儲經驗仲好 , 最多出面報其他課程進修剪片果d
29號in完到依家都無offer係咪收得皮
ching, 揀咩科同gpa 幾多啊?
computer engineering
gpa 2.74
可能手腳慢味處理到姐
希望係啦
我4月12 in完 6月3先收到offer
OU行政手腳慢
但我十日就收到,可能3月in
咁我想問你地留位費要幾多號之前要交?
好似唔同日子收信都唔同
通常係收信後5日內,計埋星期六日
有冇人無啦啦今日收到創意寫作與電影藝術榮譽文學士 interview

仲有得in
收到offer了終於
好難講要返幾多日,主要睇你點reg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞