有冇人報左OU Non-JUPAS

1001 回覆
8 Like 73 Dislike
我in 政政問過個professer,佢話2星期左右,我就10日左右出
我in psycho計埋今日三個禮拜都未轉application status
你係未日日keep住睇
係呀
咁可能真係無 估唔到ou會唔出offer
唔出唔係直接轉status做rejected架咩?
見個po有啲ching係話個application status轉做rejected
CGPA 3.0都唔收我都冇嘢好講
今日in完中文
可能出哂? 你太遲報?
我果陣唔知算唔算遲 3月尾(23,24號)先報
咁我都係三月尾報
我係過2日 即刻有interview 跟住in完過3日有offer
我個fd係4月頭報 佢都係過4日有interview 跟住隔左1個半星期有offer
下年同佢一齊years3 computing
加上本身in左poly 咁耐無消息 所以先報ou
前日ou 直接寄信黎要話要交 3皮幾 同埋5000 留位費 同埋要讀個summer course 先可以year3 entry 唔pass 就入year2 我上返個校網睇話要交3皮5 for 個summer course 睇完呆左 想問係咪真
某d 課程要上 pass 左先比你entry y3 唔得好似變y2 個3皮幾就凍L過水
4月16號見完到而家都冇反應正唔正常我係in創意寫作
佢有冇同你講幾時出?
我in其他科佢同我講兩個月內會出
然後真係等足兩個月先收到
嗰兩個面試官冇講過我啲朋友一係就兩個星期一係就一個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞