飲醉酒之後做過最癲嘅嘢

471 回覆
2819 Like 47 Dislike
會唔會十幾年後, 突然有個仔認你做老豆
有個同事一直都係用紅色iphone 有日朝早返工見佢換左部銀色 問佢紅色個部呢? 佢話佢都唔知 琴晚飲完酒醒返就得返呢部銀色
醉左上左架✈️
打人然後比人扑濕左
搞到要緊急降落
仲罰左好多錢
鄭中基
5評論
同fd飲完酒 之後斷左片
到第日出街諗住著番對鞋 發現冇左
就去問阿媽我對鞋係邊 佢話點知我
問番班fd先記得原來我飲大左
好灑脫咁扔左落海
落club 俾個friend係咁隊我飲酒
即刻好wing
因為club勁嘈佢聽唔到我講咩
我兩隻手拍佢塊面問佢聽唔聽到
我仲大嗌想食麥樂雞 啲人係咁望住我
跟住佢即call uber送我走
(佢第日塊面仲紅緊)
有次飲到好醉 , 送緊個又係好醉既女性朋友番屋企,途中好急尿,就掉低佢係地下,企係個街邊橙色垃圾筒到痾尿,因為個到係屋邨樓下,好多人經過,但已經無理身邊有無人,直接拎條野出黎痾
我都試過飲大左係九龍城當路牌柱係木椿
俾frd捉走左
我都試過
推跌哂台北101街邊既電單車
同有個女同事工作上有過節
係老蘭飲大左
當街大聲開佢全朵話佢係雞
有一年元旦倒數去飲酒,飲醉咗咁果日狗鐵開24小時,玩到朝早5點幾係尖東站等車,咁早啲車就緊係冇咁密啦,話好似12之後先有車,跟住坐咗係啲凳等車,等等下訓著咗,醒返以為等咗一陣,點知一睇電話係朝早9點半
飲醉打俾個ex出黎 但自己斷曬片
第二日佢打返黎話我琴晚好自豪爆左佢fb ac
仲演繹一次我點講
我: 你fb密碼係你電話呀嘛 咁易爆 我一爆就入到啦
翻屋企出𨋢之後冇力開門 直接係𨋢口訓左成晚

仲有次又係咁不過以為後樓梯對門係屋企大門 訓左係個垃圾桶隔離成晚 之後朝早阿姐收垃圾攞隻手指放係我鼻到 測我仲有無呼吸 以為我係俾人棄屍
比個好鍾意嘅女仔拒絕咗
情人節前一晚同fd飲酒醉咗之後上網訂咗紮花第二日送去佢公司
之後佢無再聯絡過我
會唔會十年後有人叫你爸爸
無醉過......
用掌心整熄支煙,起咗個5毫咁大嘅水泡,成兩個禮拜先好返
重有次醉到返屋企,除唔到鞋帶,用較剪剪斷咗先除到鞋訓
巴打好man
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞