飲醉酒之後做過最癲嘅嘢

471 回覆
2819 Like 47 Dislike
同另一個朋友周街問人3唔3p
真係幾時都話 酒品差既人就咪飲咁大
喺太子飲飲到泥醉,行咗去旺角場訓,朝早旺角場職員踢我唔醒報警,警察嚟到都未醒,call白車,喺白車先醒。
試過同班朋友落佐敦bar飲酒
有個女仔朋友比人非禮
之後成班朋友想打果條友後尾個男仔啲fd報警
果個男仔同佢班fd比警察的左去油麻地警署落口供
女仔同班fd姐係我地去左尖沙咀警署落口供
成班男仔唔知仲諗住去尖沙咀等果班男仔出來
跟住我地就keep住係門口屌香港警察有幾咁廢
有兩個軍裝行出尖沙咀警署門口又聽到我地講野
我地又咁岩屌到啲警察係on9
然後果兩個軍裝就行埋來問我地做咩企係度
我班fd就飲大左開始串
而我一直都相當冷靜
之後有兩個雞仔餅拖住八九個ptu出來
問我地拎身份證而我地都照比佢
跟住就開始好惡咁問我地係度做咩同埋侮辱人
我地話等朋友出來佢就叫我地行開啲等
之後果班ptu就開始推我地埋果個好長既垃圾桶
跟住我就開始大叫
我地一直好配合點解要當我地犯咁郁手郁腳呢
警民關係我地一直都好撚合作唔使咁樣下嘛
後尾班朋友起哄一路屌一路屌
我仲一直捉住個雞仔餅強調我地有飲酒但係我地好清醒
果班ptu就入返去得返兩個雞仔餅同兩個madam
跟住我地就等到個朋友落完口供出來
到最後先知原來果班男仔係油麻地警署
Cls笑咗
係一個好多黑人既地區既油站出面大叫,"好Ghetto呀!!!!"
我fd飲醉左自己搭的士走
中途係的士嘔左 但身上又唔夠錢比清潔費
本來秀茂坪落車 改為比的士佬車左去將軍澳洗車 再行路返屋企

自己就試過終於返到屋企樓下 點知搭lift個陣跌咗條鎖匙係lift條空隙到
去到門口入唔到屋就攤係走廊訓教 看更巡樓見到我先幫我拍門 拖我入屋

又試過飲完覺得自己冇醉走去搭通宵小巴 想嘔又冇袋
竟然打開自己個手袋嘔入去 電話銀包鎖鑰係哂入面冇拎出黎
清醒後要撩返d野出黎個陣想打死自己

有次邊飲邊唱k 唱唱下係咁喊 仲要攬住枝咪唔放 全部人聽住我d喊聲

半醉半醒之間記得一陣要返工 諗住近近地去fd屋企訓
中途係的士嘔 嘔完我fd打開車窗成袋掉出去 個陣朝早7點幾係龍翔道 唔知後面有冇人中招

柒事太多。。。。。數之不盡
有次係尖咀同個老友飲完 醉到斷撚哂片
一個畫面係上緊樓梯 間吧係地庫黎
之後下個畫面就係食緊老麥 我老友坐我對面同佢條女
下個畫面就係自己張床 即刻左望右望有無多條女或仔係隔離
再打開張被自己變左長衫孖煙通 本身係長褲短衫加件褸
完撚完唔知自己發生咩事 事後等到下午問哂老友同老豆老母
我尋晚係點樣返屋企 話推我上的士 我自己返到屋企坐係度除鞋
識拎衫去沖涼 老母係沖涼房度沖緊涼 我係鳩咁拍門話我要沖涼

有次就返大陸玩 跟EX去KTV唱歌飲酒 同成班大陸既親戚朋友
我就醉到 出門口都要EX扶住去食宵夜
跟住返到酒店仲記得EX扶我上床 除哂我D衫褲
跟住唔記得有無沖涼 好似有 跟住勁迷咁樣俾EX女上我
唔知幾耐EX就瞓左 我完全唔知有無戴套同射出黎
最癲試過同俄仔朋友劈酒之後roofing
差少少出事
第二日繼續番工
Wts個ex問佢近況
但係佢其實好憎我
你有得食咪又係奶到人地個閪雪雪聲
好明顯溝唔到女死毒L一隻 網上兇狠
1 巴打係咪睇得太多黃子華
1. 係夜總會飲醉,見到有隻雞都醉左瞓係度,就對住佢把長頭髮屙尿。

2. 中學雞時係學校用麥當勞杯裝燒酒飲,一堂半就醉醉地想嘔,打開同學個書包就嘔落去,之後俾人捉到飲酒,我死口唔認話係水黎,一鳩就飲晒落口,點知即爆嘔到阿sir 成身都係。

3. 係屯門大排檔,醉左想屙尿,係張大透明膠布度對住人地隔離台一家大細坐係度就成抽野拎出黎屙

4. 叫左隻雞扶我返屋企,禁鐘叫老婆開門,我仲叫隻雞入黎坐,老婆扶我入房問條女邊個黎,我大撚大聲怕人聽唔到咁,佢係雞黎架,不過我剩係渣波無屌過架,你唔好諗住屈我呀!
然後隻雞好唔好意甲咁同我老婆講,我走先喇阿嫂(事後問隻雞先知)

5. 係英國讀書時,落大雪,瞓左係屋企隔離條行人路,一半身係車入面,一半係行人路,車未熄,起身乜都係度,仲多左張毛(煎)摟住個身,無病無凍死勁好彩

6. 飲醉就對住泊係街度既的士屙尿

7. 中學男同學結婚,同新娘伴娘都好熟,係婚禮上面,無撚端端開鳩個伴娘傘,即係拉高佢條裙,全場嘩然,好彩好多人都醉左,有繼續接手郁個伴娘(事後睇相先知)

8. 同一個婚禮,事後唔知點解我會攬住左個新娘,仲同佢嘴對嘴錫左好幾下,同學仔拉開我話呢件嫁左俾我喇,隔離d 外夫外母,阿爸細佬個個都望住(事後人地老婆講返先知)

9. 夜總會飲醉,摸住某字頭大佬個光頭話你個波真係好大好圓啊,雖然個位大佬都醉左

10. 飲醉左加上假酒,肚勁痛,係彌敦道屙屎

11. 係美國,同個friend 飲醉左,帶個friend 去酒吧隔離紋身,紋左I am useless 落佢條鳩度,佢仲穿左幾個鳩環落條撚度

12. 係美國,年幼無知同個隔離屋個靚妹飲醉左,醒返發現唔知我定佢將我地扑野段片send 左俾佢阿妹同妹既group, 佢阿妹仲覆左句,this guy is tbe real deal!

仲有太多不能盡錄
酒品咁差就咪亂飲啦
第四係乜撚野事
你老婆嫁比你都幾慘
我試過同ex去clubbing
佢飲大左
一路搭車一路話要強姦我
好撚人渣
佢老婆仲忍哂 佢問隻雞先知
你無比人打柒都算好彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞