飲醉酒之後做過最癲嘅嘢

471 回覆
2819 Like 47 Dislike
你嫌佢阻住你同個女仔扑野炸
3個人踩一架單車係馬路上奔馳
坐落人到屙尿
一單係生日比d fd係咁隊,好快已經勁wing
d fd再隊我,然後周圍同隔離枱d人講我係廢柴,可唔可以幫我頂左佢?
d人幫我頂完,我就讚人好酒量,再飲返一杯敬返人

另一單係個fd去廁所,門鎖壞左出唔到黎
我以為佢有心事唔想出黎,我係咁度門叫佢出黎,拍到裂左
未一齊 避撚左我個幾月
呢排先開始傾返計
女人呢?
Dinner, 睇戲肯應約就多數有意思
Dinner地位高于lunch, 女仔會get到朋友以上嘅關係。睇戲一樣。 除咗食飯同睇戲之外,唔好亂試其他options。
咩咩一日遊嗰啲太長,嚇親人。任何overnight都會令女仔覺得你仆街。
喺公司個group 講新年快樂

但個陣係聖誕
1. 有次攬住個fd係到叫:「我要返香港呀!我想返香港呀!」
2. 有次醉到係屋企咬凳。
3. 有次醉左繼續飲,開地圖炮瘋狂鬧人。
4. 有次飲醉左之後出去食麥當勞,之後見到車就鳩叫,兼鬧鳩佢地係資本家。
5. 有次係長洲飲大左,然後落街偷鳩人地㗎單車黎踩。
....
仲有好多次,但印象最深刻係呢幾次。
自己
斷左片 係咁嗌我要沖涼
一晚沖左十幾次涼
著住衫沖 沖完走出嚟又走返入去沖

玩組隊猜枚
有條仔懶型幫自己隊啲女頂酒
話自己好飲得
玩左兩局醉到不停嘔
後尾覺得佢係咁嘔太煩阻住我地玩
直接掛個膠袋落佢兩隻耳仔上面
佢就自己訓下嘔下 郁佢都冇反應
個膠袋由夜晚掛到天光
飲醉之後係咁打個fd瑞瘋狂咁搖佢
你個名
係班fd飲醉左
本身著住件黑t加套左件襯衫
對到斷左片 訓醒發現入面件黑t唔見左 但件襯衫仲著住
到依家都唔知件黑t去左邊
朋友打左俾我女神 然後我講dllm
巴打你都係唔好飲了......
我都成日自己一個飲醉酒😭
呢但我都試過
不過喺泰國
有次少少醉有條友想帶我走 我話唔想走佢係都要拉我
我叉佢頸埋牆大叫我唔走呀!你聽唔聽到呀 之後仲打咗佢一身
啲fd即刻過嚟拉開我

仲有次喺tst飲完唔知自己點返屋企 但要搭成個鐘轉幾次車 完全冇印象
返到屋企沖涼刷牙先訓,但斷哂片,女朋友講返比我知
初初出黎社會做野公司食年夜飯, 擺左幾圍, 全公司得我後生仔一個, 唔知係唔係做開工程果D老野同事特別鐘意嫖賭飲吹, 食飯果時班老野已經係咁飲紅酒威士忌孖蒸茅台, 仲叫埋我一齊陪佢地飲, 我唔鐘意飲酒, 但驚得罪D老野打後無好日子過, 死頂佢地倒咩我就飲咩, 我淨係記得我見到碟乳豬之後就斷哂片, 第二日起身發覺自己同一個大我7年既靚女上司赤裸裸訓左向床度, 仲要唔係自己屋企, 我成個人嚇到呆撚左...

我同佢醒左之後落街食完野我諗住埋單果時, 我打開銀包, 無啦啦多左成萬幾蚊向度, 我又嚇到呆撚左, 我明明銀包淨係袋左千幾蚊出街, 我忍唔住問我上司琴晚我做過D咩黎, 佢話: 食到一半班老野飲到HIGH HIGH地捉埋我去賭, 呢D錢係我同我老細夾莊嬴返黎, 唔單止咁, 你仲知我醉主動送我返屋企......"

最尾我同我上司一齊左, 亦因為情侶關係我唔想工事上佢庇護我, 我遞左辭職信轉去另外一間公司做, 自此以後我都無再飲醉過酒
正到懷疑喺電影橋段黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞