飲醉酒之後做過最癲嘅嘢

471 回覆
2819 Like 47 Dislike
食到姐姐 巴打好撚型?
初初出黎社會做野公司食年夜飯, 擺左幾圍, 全公司得我後生仔一個, 唔知係唔係做開工程果D老野同事特別鐘意嫖賭飲吹, 食飯果時班老野已經係咁飲紅酒威士忌孖蒸茅台, 仲叫埋我一齊陪佢地飲, 我唔鐘意飲酒, 但驚得罪D老野打後無好日子過, 死頂佢地倒咩我就飲咩, 我淨係記得我見到碟乳豬之後就斷哂片, 第二日起身發覺自己同一個大我7年既靚女上司赤裸裸訓左向床度, 仲要唔係自己屋企, 我成個人嚇到呆撚左...

我同佢醒左之後落街食完野我諗住埋單果時, 我打開銀包, 無啦啦多左成萬幾蚊向度, 我又嚇到呆撚左, 我明明銀包淨係袋左千幾蚊出街, 我忍唔住問我上司琴晚我做過D咩黎, 佢話: 食到一半班老野飲到HIGH HIGH地捉埋去賭, 呢D錢係你同老細夾莊嬴返黎, 唔單止咁, 你仲知我醉主動送我返屋企......“

最尾我同我上司一齊左, 亦因為情侶關係我唔想工事上佢庇護我, 我遞左辭職信轉去另外一間公司做, 自此以後我都無再飲醉過酒

OT O到攰得滯打錯左
普通啦,其實入左間公司做同佢相處耐左已經對佢有好感,不過年紀問題,加上佢比我感覺好似當我細佬我無諗過會去馬,酒能跳制
巴打好好運
有個同事平時出名on9,有一次其中一個同事結婚請飲
佢俾人隊兩隊開始醉
開席冇幾耐見到有人好緊張,老細又皺哂眉
原來條撚樣唔知講咩講講吓一嘢飛咗隻酒樓杯定唔知碗落街

下半場佢俾一班同事圍住拍哂片咁,原來佢繼續醉住數緊成個部門有咩問題
仲有無一齊緊
坐地鐵返屋企 沖涼訓教
一單係去個fd屋企飲 飲完去嘔 俾男朋友除哂衫扔咗係浴缸度 開水 之後佢就冇理過我
後尾瞓咗係個浴缸度覺得好凍仲識自己起身較熱d
但係真係好眼訓 自己冇能力著衫 又知出面有男仔fd就繼續瞓係個浴缸度

最後瞓到咁上下自己出黎 我問個fd 「依家幾點?」 「2點幾」「咁我幾點入去?」「11點幾」

另一單都係house party 又係成班fd飲哂個fd屋企d酒 又係衝咗入廁所嘔 男朋友又係除哂我d衫就咁扔我係廁所出返去 又係自己冇能力著衫出面又係有一班仔
嗰日仲要係12月26 係英國 冇開heater凍撚到仆街

後尾第朝我個fd wtsapp我
「屌你班仆街係咪路 你唔著衫霸咗廁所都算 其他人係廚房個洗手盤嘔啊 仲要好有秩序咁排隊 你地係咪痴線架」
個陣時好細個二十歲到
同一班男仔朋友去飲
有朋友既朋友
所以唔係全部都識
但飲飲下野發現好暈
醒返發現自己係酒店
見到地下有兩個用完既套
屎眼有d 痛
個陣時覺得自己飲醉酒做左痴線野
但大個睇返轉頭應該我係比人落左藥
因為平時都幾飲得下
唔開心左一段時間

利申:hehe
利申2:我同成班直朋友去飲,點會估到佢地朋友當中都有hehe
跟住點 仲做到fd? 靚唔靚
都仲幾熟 唔算靚但個波真係好大
無啦,一齊左2年幾之後就結婚問題而分手,當時我21歲事業成型開始起步,佢已經28歲唔等得太耐話想結婚生仔,我有試過努力但只終無可能叫個女既等多我幾年,大家只好向理性方面咁諗而放手
條女咁樣講野 本身淫底
佢個時同依家都有男朋友
返屋企同岩岩飲完嘅fd打機
仲有冇佢消息
另外有次
飲完酒,果日我無飲
送有個唔熟但醉女仔走
俾佢強吻我
我抬左佢入房

然後返左屋企,第2日俾班frd屌我正on9
幾年前失戀 同班朋友出去隊酒解悶
其實佢都唔係旨在飲好多 只係陪下我開解下我
個時我先19 未識飲好多
點知一坐低就係咁飲係咁自隊
隊下隊下自己趴係位到訓撚左
訓訓下突然好急尿就醒左衝左入人地酒吧個廁所到
發現格格都有人用緊
因為太急 就直接除褲係人地廁格門口對住道門痾
個次比人用粗口屌到仆街 要我d friend黎幫我打圓場
仲有一次係同現任女朋友發生既
平時同佢唔係成日搞野
一來土地問題 二黎佢係d好保守既女仔黎
有次係尖東k房飲左好多 我d friend叫左佢黎接我番屋企
點知見到佢之後我話唔番屋企 拉左佢去爆房
聽佢講番仲勁粗暴係咁sm佢
最搞笑係第日醒番斷晒片 問佢做咩帶我黎酒店唔送我番去
咁你依家事業有成未啊?佢又結左婚或者有另一半未?成個故事好唏噓 有無keep contact?
錯timing
醉左講到咁耐電話
可能真係無扑
唔好諗咁多
同4個朋友係外國飲酒(已經醉左),
加埋食大麻
食食下已經來料,
即刻番上房,
成班白痴仔咁,
係咁傻笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞