飲醉酒之後做過最癲嘅嘢

471 回覆
2819 Like 47 Dislike
廚房當廁所,垃圾桶當馬桶屙尿
一早影曬你全相啦
試過係係窗口嘔落街
係條街同個都係醉咗既鬼佬有輕微碰撞,之後我爆粗屌佢同撩佢隻抽 好彩大家都有未醉既fd拉住
第二朝個fd同返我講,隻抽既話我一定輸,對面係大隻鬼佬黎 同埋個fd都嚇一跳,因為平時我好斯文,好淋善 果晚應該發緊酒癲變另一個人
死蠢
無記憶咁咪morning q 製造記憶
我都試過摸摸下真係頂唔順訓著左
事業普普通通啦, 養到頭家仲有錢儲就當事業有成架啦
我同佢斷哂聯絡, 分手後隔左2年左右佢結婚有委託舊同事派貼比我, 但我無去, 去到只會更加唔捨得佢, 聽舊同事講佢嫁左個鬼佬後辭左職仲移埋民, 而我亦早幾年都結埋婚組織埋家庭
如果我早幾年出世既話可能佢係同我一齊行到最後既女人黎
分手果刻我真係好唔捨得, 當年佢可以好理智, 但我就向度扮理智
呢個得呀,睇到有畫面忍唔住爆笑出嚟
同老友去飲酒,老友飲到八八九九,
為小事忽然嘈起上嚟,
佢聽極唔入耳。

我就右手拎起老青樽,一手扑落去

不過係扑落放咗落枱面嘅左手,
唔留力扑幾下先爆到樽,佢就靜返落嚟

結尾係佢就攬女上房,
我就左手爆住缸咁自己房瞓,
到第二朝先發現左手仲滴住血,原來真係爆樽爆咗手
自己簡單包紮咁過關去仁濟

去緊急症時,老友瞓醒打嚟問我去咗邊......
我話"我去急症,要聯針呀"

足足七針响左手
試過同ex喺佢屋企樓下吵大獲
本身飲左唔少酒架喇
跟住唔知做咩無啦啦嘈到去咩「愛唔愛我」的地步
我話我為妳我做咩都得呀
佢一野除曬上半身所有衣物凶返我轉頭「得你係呀?」
嘈左一陣, 佢發脾氣求其披著返件外套就返屋企, d衫仲喺地下
全程都係喺個open area發生

之後佢返到上去唔心息, 繼續同我sms嘈
我就繼續喺佢樓下飲, 嘈到咁上下又和好如初嗰d啦
跟住我唔知點解咁大膽
叫佢如果係愛我嘅, 一陣只著一件夠遮到pat pat的外套落黎
之後陪我搭第一班巴士返屋企, 佢真係照做
MK仔老泥妹 好襯
嘔完 攬住個廁所訓到第二朝 係個朋友屋企
呢件事會唔會係最癲
爛醉爺爺把孫子塞進烤爐活活烤死
https://lihkg.com/thread/1003654/page/1
挨住個男仔同佢表白
依家仲做緊朋友
同契家姐搞野 一個月後佢有左 佢叫我保守秘密 一世都唔可以比契姐夫知
揸高達
咁到時你見到個仔叫咩? 侄仔??
醉到仆街 叫fd一齊去澳門賭錢
冇人去 飲飲下自己走左去上環禁錢搭船
玩玩下又訓左又大叫 最後輸左2雞野
啲唔飲去得咪學人飲 好柒
係尖東爬左上文化中心嗰斜牆上面個石礅坐
出左世未
移左民 5年冇見
同佢搞果日姐父唔知同你一齊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞