飲醉酒之後做過最癲嘅嘢

471 回覆
2819 Like 47 Dislike
有個frd失戀唔開心拉左我去飲酒
飲飲下隔離枱有個唔識嘅男人走咗過嚟撩我挽大話骰
挽挽下佢無啦啦佢同我講如果飲唔到咁多可以錫塊面一下抵銷 我好婉轉咁樣拒絕完佢 又叫我估下佢幾多歲(睇落去佢起碼大我9年) 咁咪估咯 估唔中喎 佢同我講話我爭佢一個懲罰 跟住隔咗陣我安慰完我個friend 個男人就走L左過嚟一尻咀左落我度 仆你個街仲要伸埋條脷入泥
之後我就斷左片
係兩條女面前打飛機 仲叫佢地幫我打,好彩仲做到朋友
試過去旅行飲醉咗
半夜半醉醒咗 之後對住女朋友打飛機直接顏射咗佢
之後佢醒咗諗住鬧我
點知我又一嘢咀埋佢
連埋自己啲精奶埋
但女朋友唔俾扑
最後磨閪邊喺佢門口射多3Q
訓醒成間房都係精味
係女女面前攞出勝利嘅巨龍
之後我啲朋友阻止我
但醉左嘅我當然係唔識死照屙尿
之後聽到個姐姐講好大呀
利申斷左片 醒返朋友同我講返
同班fd去打邊爐
有個醉到傻左
攞住部手機
話佢部手機係防水
然後放左部手機入個爐裡面
咪撚飲啦屌你老母
我係當事人打撚到你未爆缸都唔會收手
咁你開唔開心
我朋友醉左之後周街幫人入咪錶
同肥婆打茄輪
有乜問題?
唔係諗住渣波落夜總會就等於出軌呀嘛?
小學未讀完?
離咩婚?你地係a0奇未拍過拖定係遇著個港女老婆?
唔飲醉都俾佢姦
我扶到佢返屋企
佢老母問咩事,辛苦哂我
然後我返左屋企
買波㩒多左2個0
平時買開50
零晨係金鐘狗鐵轉車月台嘔,我以為嘔咗一陣,第日我fd話我嘔咗成一個鐘
我唔飲酒 但試過係尖沙咀海旁比一個飲醉酒既黑鬼強吻...
以前有個女中同飲大咗會賴尿
次次叫親佢去飲野都會有女仔帶紙底褲同褲俾佢走個陣換
有佢直頭痴到痞咗上張枱拎高條裙屙尿
勁大陣味
跟住係有個男仔發現先既
佢勁大聲咁話:屌你老母囉 _ _係張枱到賴尿呀屌 幫拖呀
勁多人望過黎
最後個老細笑到仆街 我地話賠錢 佢話:唉屌 由佢啦 佢飲到咁大都冇撚計啦
飲左兩支vodka 跌爆左額頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞