各位DSE雞唔該入一入黎

293 回覆
111 Like 3 Dislike
真係好撚易中招
做大機構/識人先算
歡迎大家將呢個post廣傳去各大forum、facebook page, 警剔下今屆嘅DSE牛牛
香港就黎變成crime city, 媽啊
TafeSA 讀完都好難入到澳洲八大

根本就冇可能
傳銷班人既工作就係負責俾false hope學生,等佢地覺得讀完會有一個bright future, 實際啦喎,當然就係呃人錢袋袋平安

Bright future
咁似指南針大學的口號嘅
TafeSA 讀完都好難入到澳洲八大

根本就冇可能
傳銷班人既工作就係負責俾false hope學生,等佢地覺得讀完會有一個bright future, 實際啦喎,當然就係呃人錢袋袋平安

Bright future
咁似指南針大學的口號嘅

以下係關於TafeSA (HKUE旗下)既網民爆料:

佢地點樣呃人上去讀?唉,未又係來來去去果啲手法囉,橋唔怕舊,最緊要有人受
佢地點樣呃人上去讀?唉,未又係來來去去果啲手法囉,橋唔怕舊,最緊要有人受

見工嗰陣問問題,已經知道你個學位係唔係喺香港讀

見工嗰陣問問題,已經知道你個學位係唔係喺香港讀

咪臭係
其實講得出呢句野,佢地智商係咪有d問題?
間野分4社
間野分4社

呢層我唔知啦,總之都係求鳩其架喇,反正d學費又俾中介食哂,間野仲邊有resources
Sino唔止會水人入去讀垃圾degree 仲會水人入去做傳銷
Sino唔止會水人入去讀垃圾degree 仲會水人入去做傳銷

一撚樣
水9啲仇人入 小個對手
水9啲仇人入 小個對手

支持下巴打

間野分4社

呢層我唔知啦,總之都係求鳩其架喇,反正d學費又俾中介食哂,間野仲邊有resources

衰撚過中學

呢度唔知有幾多人聽過ENG啦,其實HKXE正正就係呢間大名鼎鼎既ENG旗下,不過而家個朵臭哂,所以就改過個名繼續呃人,偏偏又年年都有一車車既囝囝囡囡上當
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞