Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 25 ) 十周年 S"10" 2月殺到!!!

1001 回覆
19 Like 12 Dislike
s8+咋 等s10或者LG出新,睇下邊面吸引,暫時LG未有聲
lg g7 外型都無變
打錯g8外型都無變
實降價啦
呢個價 邊有人會買
想問下A9 係咪無LED顯示燈? 因為charge電無燈.
無論佢一開始訂到幾舊都好
大家都係會等到佢跌落$5000幾先買
Galaxy S10E (aka Lite): 779 euro for 4GB RAM/128GB storage

Galaxy S10: 929 euro for 6GB RAM/128GB storage, 1179 for 8GB RAM/512GB storage

Galaxy S10 Plus: 1049 euro for 6GB RAM/128GB storage, 1299 euro for 8GB RAM/512GB storage, 1599 euro for 12GB RAM/1TB storage

而家邊會咁進取 睇得好開
如果咁貴既話 一定玩死自己
強如iphone 出到成皮野一部都滯銷 當然外國市場唔太清楚 但咁貴一定奶硬野
實降價啦
呢個價 邊有人會買
無論佢一開始訂到幾都好
大家都係會等到佢跌落$5000幾先買
第一時間諗,個mon貼點痴,實又係會蓋唔哂,又遮左少少邊咁
唉~年年D人見歐洲價就話好貴好貴,乜嘢Samsung學乜人成萬蚊.....
大佬呀,歐盟係18%消售税㗎。減番就同s8 s9差唔多....
新手留名
新po留名
繼續期待三叔十周年機
s8 單喇叭 ,s9 note 9 開始雙喇叭 完全唔同
巴打正解
減返稅起步價應該都係$6000左右
啱呀
s8 個喇叭真係幾差下
s9 完全另一個level
note5等s10 用咗幾年都唔壞
我覺得 note9 喇叭都係冇我之前部 6s plus 咁好
三星同蘋果,蘋果唔係一向高質啲咩?
6s plus 唔係單喇叭咩
加價就肯定加
反正唔會衝第一批
音質方面?
小米都發力

s10 又近啦

用緊G960F 坡水, 見其他地區出哂9.0, 如果想用其他地區既9.0 ROM, 係咪要改CSC 之後再用ODIN FLASH 個ROM?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞