Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 25 ) 十周年 S"10" 2月殺到!!!

1001 回覆
19 Like 12 Dislike
咁都唔係好耐咋喎
換機換咁密

小弟我上一部已經係6.0
仲要係4.4升上去嘅
Android 4.4 >5 >6 、部機上到7嗰陣已經轉咗SE
之後再換過X XR

三星One UI 睇過下外國啲review 片,幾吸引
遲遲唔更新

依家取消埋幾時更新
唉,部8+ 爆左mon,因為一直買唔o岩 mon貼,所以裸跑左2 個月,好心痛,其實有無可以長用ge mon貼介紹
4月
可能又遲 唔知遲到幾時 所以依家廢事講3月會更新 到時又改
Yes
即情唔講
廢事自打嘴巴
手錶用wear os定係galaxy watch好
可以取消張card
佢會寄翻張支票畀你
唔該手足 已經搞掂 要係smart octopus買過張 等佢將個自動增值轉返落新卡度
請問S10係咪5G?
5g 版 6.7寸暫時 美國韓國

855本身支援

s10 三款無寫支援 睇1睇到時2月20點講
google左啲root機網 s9+港版行貨粒cpu係冇得root 韓水台水先有(唔知有冇理解錯
咁買水貨咪一定要冒險囉?
我s9plus買得幾日 諗住過兩日買隻高質少少mon貼先痴
點知已經一堆花痕 明明只擺過落袋一兩次 仲要放到好小心
其實仲有咩必要root....
smart octopus >>>all
mon貼真係幾cheap都整張先
太易花啦
有冇巴打note9有買dex線?我用momax狂閃mon換過條都係咁 用samsung原裝又冇事 發生咩事
通常買機都有張 cheap cheap 送嘅
我都用到買到好貼為止
imho,就算係用最強嘅domeglass都係好易有花凹崩,用耐左都係焗住換 建議自己買UV膠同淘寶貼痴
想快d用
部s9+開始間唔中lag
係未android機特色
s8用左一段時間lag到仆行,宜家部s9+用左成年冇reset過都好順
岩岩裝完SABS,加晒d links
發覺開唔到youtube
有乜解決方法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞