Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 25 ) 十周年 S"10" 2月殺到!!!

1001 回覆
19 Like 12 Dislike
正解
s10 lite應該$6000左右
同之前s9起步價差別唔大
點解條友睇啲野永遠都係差咁啲,係人都知歐洲價有稅唔可以作準,而且香港又未公佈售價都可以屌定先

三叔將會出一部彈出式鏡頭
等真係出咗先屌都未遲啦
而家都唔係100% sure所有資料
死啦應該又會有人話抄大陸機

利申 對呢種設計ok 因為少用前鏡
有冇人部note 9用wifi 時
facebook係load唔到留言同限時動態
Instagram就load唔到直播,但係用4g就即刻正常
沒事了,除左ig直播都係睇唔到外,其他已經解決
為左7.8mm偷薄機身 夾硬拉闊機身 有得有失設計
我都係咁,用wifi成日load唔到facebook, 轉4g就無事,請問點解決?

我按設定>應用程式>Facebook>儲存位置>清除數據
之後登入,再開圖片中權限解決
不過ig無效,live一樣lag到睇唔到
thx, 試試先
S10E 有黃色
真心我寧願四邊粗都唔想三邊窄一邊大下巴
咁難得整走個Notch又整下巴搞到咁唔對稱
同埋點解NFC唔學iPhone放返機頂,拍卡成功機會大好多

利申用緊XR黃色
更正,要開哂所有權限
比我發現唔開哂權限會有其他問題

可不可以唔要銀框
想問下八達通個六百係咪收到呢封野就得
smart octopus已經搞左用緊
之後就係八達通app拎取乜乜個度等佢?
請問而家2手note9 512 特別版trade 出去咩價錢
想trade 定新機

痴線 沒用過都咁食電 有沒得搞下佢呀
係咪2月有S10 同幾錢到
2月尾發表 你預3月啦
用緊6+ 想轉
直接disable bixby啦
note 9 呀 disable 唔到
諗起iphone
勁唔鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞