【吉人天相】卡迪夫城新兵飛機失聯

727 回覆
296 Like 24 Dislike
點解差咁遠
如果失事都應該會同控制塔講喎
There are currently two planes, two helicopters and a lifeboat searching for the aircraft.

No trace has yet been found.

Conditions during the search last night were challenging, with wave heights of up to two metres, with heavy rain showers and poor visibility

Today the sea is much calmer, although visibility was good, it is now deteriorating.
UK authorities have been calling airfields on the south coast to see if it landed there. So far we have no confirmation it did.

Search continues. Decision at sunset about overnight search
開始明白點解柏金驚坐飛機
咁人地覺得蝗字大鑊啲又有咩問題
除咗啱啱講到維護頻率嘅問題外,小型飛機(咁當然私人飛機都可以係747,但大多數都係小型機啦)一定比大型飛機小緊啲安全系統嘅......
呢句真,佢地覺得冇咗個人啫,反正佢地他日唔見咗都唔會有人記得佢地,更何況宜家咁全世界報......
唔係個個都追哂咁多頁先回post
d人見到失聯咪屌咗先, 未必見到樓主say sorry
如果機師出事,都幾慘下
你死鬼老豆老母有無教你適當時間講適當既野?
咁就果D人問題啦
LOOP 落去睇留言,
屌佢老母隔幾行就有D撚屌屌鳩樓主
煩到西咁
我都好撚僧蝗字
有人屌左就算啦
自己又唔撚睇樓主SAY SORRY
呢個post 正字撚
其實都有點兒那個 不過原則上都無錯

係度抽 利水果堆就
吾系甘牙咪又係正宗香港本土文化
咁連登又反
人命咁大年事仲拎黎抽唔關事嘅其他隊水
一邊屌肥c麻撚煩
個個post出現捉錯字
一邊就騎劫正常討論post
留埋哂d無意義既咒罵?
肥c都係留一個言
你班傻閪就成版都係屌你老母
樓主都sorry左仲嘈乜撚
又抽乜撚沙拿水
仲係未有消息
有件無知撚..
咁歐洲之星點行?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞