【吉人天相】卡迪夫城新兵飛機失聯

727 回覆
296 Like 24 Dislike
車仔大鑊了
希望冇事
真係想知 卡迪夫城咁難得嘔咁大筆錢出黎
保險又唔知CLAIM唔CLAIM得足 南特應該睬你有味
應該計係done deal?
唔知道佢本身過錢係點安排
但南特喺整件事入面無參與亦無犯錯
按理上court都無用
卡迪夫城比左錢,理論上應該係計佢地既人
依家出左事應該都係claim錢,南特應該唔關事?
你陷家都係
南特同卡城一早完成咗交易 Sala自己返去法國同舊隊友道別姐 點知係真道別
重點應該係咪一筆過比
如果有協議分期付款
我諗卡城一定唔會肯比尾數
發生呢啲事大家都唔會講錢傷感情
就算唔比應該都無乜野
正常就拎呢筆錢出來搞乜sala慈善基金啦仲拗
整定
急急腳去新球會報到
如果佢係法國安頓哂再去英國咪好
法國去英國坐火車咪算
屌你老母口臭9up人果啲全部死全家
最鍾意緊係トリセツ啦 不過肥妹要長休
睇新聞見到佢搭果款小型機其實都幾牙煙
機頭螺旋槳外露果種機型
你就行撚開啦含家死哂墳頭都無個
火車點去英國呀
eurostar
巴打成世未離開過香港?
巴士都得啦
智障
Channel Islands Air Search Chief Officer John Fitzgerald’s interview with So Foot on Emiliano Sala’s aircraft disappearance in full: “Personally, I think there is 0 chance they are alive now

https://www.getfootballnewsfrance.com/2019/channel-islands-air-search-chief-officer-john-fitzgerald-on-emiliano-salas-plane-disappearance-i-do-not-think-they-are-still-alive/
唔識不如唔好9up?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞