【吉人天相】卡迪夫城新兵飛機失聯

727 回覆
296 Like 24 Dislike
唯一一個希望係好似劫後餘生咁流落荒島
不過邊有咁多戲拍
幾年後卡城落左英丙
有啲懷疑係陰謀嚟,好似MH370咁
MH730咁大架機都咩都搵唔到啦
有時飛機出親意外都幾奇怪,真係成架機消失左咁
其實咩原因令到一架機殘骸都無

入邊d鋼鐵應該海洋生物消化唔到
呢單又係好鬼...
但起碼有飛機殘骸飄出黎...
個海唔係得幾米咁深
可以去到幾百米甚至幾千米
飛機撞落水度沉哂底邊有咁易搵到
更何況有水流影響
仲有搜索範圍可以幾km*幾km咁闊
邊有咁易搵到
屌你老母乜鳩都話陰謀
唔諗下咁大個海要搵部咁細既機係幾難
話唔定架飛機沉哂/撞到變碎片啦
失蹤應該係要包埋失去聯絡 唔係單單唔知個人係邊
字面上計 蹤係蹤跡 聯絡都係蹤跡一種
未聽過有人失蹤唔失去聯絡
on9仔
你估你屋企個浴缸呀 上網搵下個海有幾深有幾大啦
牙路咁認真屌人
要令飛機墜海而一啲碎片都冇,一係就飛咗去海洋中間,然後隨水漂流散開,好似MH370咁,一係就直插入水,今次架機喺英倫海峽失蹤,如果唔係以上兩點嘅話一定會有碎片喺岸邊
個海咁大

就好似碎左10塊既相紙跌左落維港咁,要搵D 碎片真係唔知點搵
而家有科學儀器幫手搵嫁,用人手肉眼搵梗係難啦,如果唔係點搵到AF447、獅航?
點解可以錄Whatsapp 比屋企人
但機師就無聯絡求救?
可以問下d海龜
可以唔知自已係邊但打到電話聯絡既
出返黎做卡迪夫城領隊
英倫海峽深度大約45至174米
正常民航機係英倫海峽失事應該好快搵到,但呢架係小型飛機
茫茫大海,沉左5米都應該好難搵
伊美利安奴沙拿(Emiliano Sala)飛機失聯一事再有新進展,英國天空體育日前刊登一段信息,證實是由沙拿經理人麥佳的兒子、現效力卡迪夫城的兒子積麥佳(Jack McKay)為新隊友安排乘坐私人飛機。

訊息中顯示沙拿原意是自行尋找航班從南特返回卡迪夫城,不過在尋找航班途中收到積麥佳的訊息,表示可安排私人飛機讓他周一直接回到卡城,出席周二的操練。沙拿在對話中亦有提及費用的問題,積麥佳揚言是免費,只要沙拿為新球會攻入多些入球便可。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞