【吉人天相】卡迪夫城新兵飛機失聯

727 回覆
296 Like 24 Dislike
AAIB: “we have now identified a priority underwater search area of approximately 4 square nautical miles...to try to locate and identify possible aircraft wreckage.” Will start end of this weekend due to weather conditions
當日twitter班鍵盤軍師叫英國差佬搵北邊個島
點知原來飄咗向東邊去法國
連當地嘅海流、當時嘅風向等資料,我都唔見有人post過上嚟,所以晒鳩氣啦
有冇巴打尋晚有睇卡迪夫城賽前向沙拿致意個儀式

大銀幕有沙拿張相
跟住有人獻花
禾諾克同班主個樣好愁雲慘霧
又有好多人攞住阿根廷旗同南特毛巾
成個儀式都好感動

跟住五分鐘後 卜比列特入埋波
成班卡城球員拎埋沙拿件衫一齊慶祝

臨完場十分鐘 仲要成個場猛唱沙拿啲歌

唔係講笑 尋晚呢場中下游之戰都睇到眼濕濕
禾洛克完場答謝球迷嗰陣 佢都差啲忍唔住喊 真性情
好似話搵到了
RIP sala
rip
rip Sala
好難踢呀卡迪夫城

Fifa 隻game 佢係最難玩既英超隊伍
但昨晚第二粒好似越位無吹罰

不過贏到咩都得
般矛昨日踢得差啦

輸左第一粒無晒士氣
搵返sala未?
生要見人 死要見....
冇腳法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞