[I/A] Crusaders Quest 有無人有玩?

258 回覆
2 Like 0 Dislike
送左個skin 即刻簡左隻貞德😂
送左個skin 即刻簡左隻貞德😂

揀左維多,原本都想揀貞德,但可能我𠴱隻太廢感覺唔到佢嘅強大
大家準備好消錢整大成功活動未

執一執倉, 冇咗幾十萬

用50萬洗唔到一次大成功

之後過一日再洗先有少少成品
戒四依家興用咩隊,發現Rachel 冇以前咁快

見人地香織斬嘅時間仲快過我

未去到戎四點睇

廢隊都得喎,只要有魔女7多數開下女神就可以被carry
不過好多人唔受我carry

無專鎖頭妹都輕鬆打
戒四依家興用咩隊,發現Rachel 冇以前咁快

見人地香織斬嘅時間仲快過我

未去到戎四點睇

廢隊都得喎,只要有魔女7多數開下女神就可以被carry
不過好多人唔受我carry

無專頭妹都輕鬆打
大家準備好消錢整大成功活動未

執一執倉, 冇咗幾十萬

用50萬洗唔到一次大成功

之後過一日再洗先有少少成品

大成功咗好多次, 只係冇幾可抽中心目中屬性
好難整到把靚嘅普通6*武器
幾時carry我 得4lv so9sad

Anytime

Anytime

因為抽到具恩
拎千六點換圖騰武有無得諗

不過呢排官方真係好多野送

Anytime

因為抽到具恩

抽抽下應該會抽到 啲點通常留返嚟做其他嘢
一出就玩 之前棄左 岩岩玩返 成日抽返黎既專武 一係個人冇練 一係契約角既武 好食錢 成日唔夠錢用

Anytime

因為抽到具恩

我啲點拎黎拎開技人物,依家並隻VVN

專呢家野遲早抽到晒,我唔建議用點係專卷到
一出就玩 之前棄左 岩岩玩返 成日抽返黎既專武 一係個人冇練 一係契約角既武 好食錢 成日唔夠錢用

錢而家有戒王同6-7章嘅雙任,雖然仲係好多錢坑

Anytime

因為抽到具恩

最近先抽到Vivian開化身 抽咗幾鬼耐 而家重未有鎚仔佬化身 通街都用緊化身我就冇

戒王未打到 打到雪原已經卡卡地關

戒王未打到 打到雪原已經卡卡地關

有冇練隻推圖角

推圖會易好多,例子:V Rachel 香織 鍾馗

Anytime

因為抽到具恩

最近先抽到Vivian開化身 抽咗幾鬼耐 而家重未有鎚仔佬化身 通街都用緊化身我就冇

拎送嘅點換化身

Anytime

因為抽到具恩

拎送嘅點換化身

抽真係可以抽勁耐都無
話說我個fd同我講榮譽箱有機中金卷角 係咪真

未試過有, 最多咪3*, 你覺得有冇咁著數呢

未試過有, 最多咪3*, 你覺得有冇咁著數呢

未試過

中包已經好開心
改太大 回鍋回到唔識點玩

貼啲英睇下,可以幫手睇睇

入group問下大大們啦
專武個坑大到 首先要抽得中自己想要既專武 抽中又要好詞條(槍手走去中DF) 中到仲要慢慢洗靚佢 真係痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞