[I/A] Crusaders Quest 有無人有玩?

258 回覆
2 Like 0 Dislike
+3V專 +兩隻補有冇機會打到B10??

有,見人地用v輕取

利申冇v
試左鍾馗刷聖都,世界級快又唔駛怕咁易死

好勁既咩
有隻4星有SKIN 點操作??

好勁既咩

消鍾馗(任意版)再消隊友(唔包鍾馗同埋最好三消)直到鍾馗隻鬼消失再loop

可以練黎玩下
我學YouTube 配圖騰+麻宮雅典娜

好勁既咩

消鍾馗(任意版)再消隊友(唔包鍾馗同埋最好三消)直到鍾馗隻鬼消失再loop

可以練黎玩下
我學YouTube 配圖騰+麻宮雅典娜

https://youtu.be/yqe5xA8BwG8

有,見人地用v輕取

利申冇v

b10唔係會解狀態咩
利申 炒過一次
有冇人仲係更新唔到
http://line.me/ti/g/x1v9Xbh_MN

開左個group 不如一齊入來吹下水

宣傳下先 一齊入來抱怨下都好呀
有冇人仲係更新唔到

你del左game 再down咪可以更新
有冇人仲係更新唔到

冇綁del game會唔會冇左個ac
有冇人仲係更新唔到

冇綁del game會唔會冇左個ac

做咩唔綁 ?你訪客登入 ?
商店活動, 買合約抽英有折
10隻 50 => 45 粒鑽石
星期日 (唔記得幾點) 完結

有冇人諗住抽
(硬係覺得好伏 )

有冇人諗住抽
(硬係覺得好伏 )

抽左唔算太伏
三架白馬車
兩隻卷限定 Cain 同 no.9

有冇人諗住抽
(硬係覺得好伏 )

抽左唔算太伏
三架白馬車

等緊V up

三隻入面有兩隻,雖然好想要Abel
我都好想要v或者貝補

有冇人諗住抽
(硬係覺得好伏 )

抽左唔算太伏
三架白馬車

抽咗4次, 40隻有10隻4* = 25%
同平時差唔多

但10隻得1隻新

有冇人諗住抽
(硬係覺得好伏 )

抽左唔算太伏
三架白馬車

等緊V up

我已經有三隻Abel 但冇專武
我都好想要v或者貝補

其實貝補用複活定造塊

有冇人諗住抽
(硬係覺得好伏 )

抽左唔算太伏
三架白馬車

等緊V up

我已經有三隻Abel 但冇專武

我都想要隻,難得有DD專,仲要個skin好型
戒四依家興用咩隊,發現Rachel 冇以前咁快

見人地香織斬嘅時間仲快過我
大家準備好消錢整大成功活動未

未去到戎四點睇

未去到戎四點睇

大家準備好消錢整大成功活動未

執一執倉, 冇咗幾十萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞