[I/A] Crusaders Quest 有無人有玩?

258 回覆
2 Like 0 Dislike

呢隻我好少遇喎
通常係永遠都打唔爆亞伯個盾

活動先有所以少見, 見到就掉頭走
好多屈機角色得活動先有 我嗰時未玩可以點

一出就玩,去到專武一出就放棄左(因為打唔到好野)
而家又玩返,skip 哂d 特別英,又落後勁多
Pvp上到30%都偷笑, 用國九絲露美

活動勁英唔多
係KOF多幾隻勁英,之前得梅成日見

金,絲露美,麻宮雅典娜,比利長期pvc遇到紫max,應該幾勁

金+麻宮雅典娜煩到一個極致

呢幾隻睇評分都話勁, 暫時唔覺難搞 遲啲唔知
噚晚對住不知火舞, DKLM飛扇可以係咁屈人埋牆

活動勁英唔多
係KOF多幾隻勁英,之前得梅成日見

金,絲露美,麻宮雅典娜,比利長期pvc遇到紫max,應該幾勁

金+麻宮雅典娜煩到一個極致

我果隊係金轉克里斯

呢隻我好少遇喎
通常係永遠都打唔爆亞伯個盾

我都好想要隻金
你入左group未
Push
仲用緊雙蛇打pvc
估唔到咁快就派左獎勵 仲以為要等好耐
仲用緊雙蛇打pvc

夠力咩

一派完就用晒咁濟

一派完就用晒咁濟

我好快就用哂d鐵 好想要鐵呀
岩岩抽到瑞秋專武

一派完就用晒咁濟

我好快就用哂d鐵 好想要鐵呀
岩岩抽到瑞秋專武

打word boss係咪已經最好方法儲鐵 ?
打word boss係咪已經最好方法儲鐵 ?

唔係,燒石打加速先係最快
塔娘大家覺得頂屬係咩?
AD or DD
新手lm
開角果時去到國際ser
有冇方法轉返台aer
因為之前隻game 太多 bug 所以del 左
依家down 返又少左 bug
仲要有返之前link 左 facebook 既ac
新手lm
開角果時去到國際ser
有冇方法轉返台aer

好似咁樣轉中文就得
新手lm
開角果時去到國際ser
有冇方法轉返台aer

好似咁樣轉中文就得

轉咗中文 個chatroom都係成堆英文
新手lm
開角果時去到國際ser
有冇方法轉返台aer

好似咁樣轉中文就得

轉咗中文 個chatroom都係成堆英文

試下Sd信叫客服轉
第7關困難模式
以為未開, 原來係話我之前未過版
但我明明打咗第7關大佬...
啱啱殺多次就開到 之前一直浪費光陰
用v貞九尾 隊長九尾
明明v冇裝sp技 keep住消技ge情況下點解都會斷暴走
推圖推到6 咁多小怪boss識清狀態?
領主升完物攻同魔攻, 下一隻應該升咩?

係咪應該升機械人 ?
屌我抽極都抽唔到瑞秋
有專武啦

係咪應該升機械人 ?

機械人好似幾型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞