[I/A] Crusaders Quest 有無人有玩?

258 回覆
2 Like 0 Dislike
而家有咩人係勁

PVC 定推圖
http://line.me/ti/g/x1v9Xbh_MN

開左個group 不如一齊入來吹下水
終於有第一個人加入左
終於有第一個人加入左

Push
咁你地宜家仲有無玩

無了 打世界BOSS成日有仆街走場,洗武器又成日出垃圾 每次更新D BUG多到仆街

琴日我試過
最後出左兩把六星武比我

On9999

琴日我試過
最後出左兩把六星武比我

On9999

好似幾有趣,有冇新手教學?
如果有興趣不如入group 等我地教下你玩同幫下你打王

一開始你要做既野好簡單
就係要衝等先
因為好多既部分都要等你等級比較高先參與得到

至於簡咩角色呢
石可以留住唔抽住
因為新手會送一隻叫里昂既劍士
而過完第一章亦會送一隻叫動物法既法師
基本上主升里昂
加隻補師 再加埋動物法就輕鬆應付前期

一開始你要做既野好簡單
就係要衝等先

至於簡咩角色呢
石可以留住唔抽住
基本上主升里昂

動物法係咪有兩隻角個隻?者係過完1-24?
佢一出就玩 仲玩到好癲
不過整左幾把專武就棄左 每個禮拜肝一次鬥技場太痴線

專武阿婆仲係未一線
佢一出就玩 仲玩到好癲
不過整左幾把專武就棄左 每個禮拜肝一次鬥技場太痴線

專武阿婆仲係未一線

唔係
競技場一線
鄭 維多 荊 品 羅蘭 塔娘

基本上有前四隻連專10%冇難度,人稱pvc四皇

阿婆好易俾荊棘屈死,重生完連風都未放到,就俾荊棘再插死

鑽石主要儲起第時抽英雄
武器冇用唔好換錢, 要換鐵打專武
Bridget point(信用卡icon)佢送先有, 諗清楚先用
除此之外其他資源都好易打
呢隻game升level亦都好易

keep住打競技場, 星期一結算有鑽石送
每日任務盡做有著數
每日去商店買150榮譽點寶箱

鬼佬Reddit, 右邊有哂資料同評價
https://www.reddit.com/r/crusadersquest/

一開始你要做既野好簡單
就係要衝等先

至於簡咩角色呢
石可以留住唔抽住
基本上主升里昂

應該係嗰隻, 出技icon係隻牛, 隊友三連之後出技
競技場苦主區

呢條友應該用咩剋?
競技場苦主區

呢條友應該用咩剋?

佢搭左咩人,如果搭左塔娘我會skip左佢

冇嘅話直接德蕾沙一砲秒左佢

一開始你要做既野好簡單
就係要衝等先

至於簡咩角色呢
石可以留住唔抽住
基本上主升里昂

應該係嗰隻, 出技icon係隻牛, 隊友三連之後出技

Yes 過完1-24會送
競技場苦主區

呢條友應該用咩剋?

呢隻我好少遇喎
通常係永遠都打唔爆亞伯個盾
競技場苦主區

呢條友應該用咩剋?

呢隻我好少遇喎

打亞伯唔好懶,直接換沙漠女神殺好啲,以前貪方便,打亞伯成日俾佢反彈死
競技場苦主區

呢條友應該用咩剋?

咩都有, 條八婆一出現, 成隊好似不死咁
抽唔到德蕾沙支砲
競技場苦主區

呢條友應該用咩剋?

呢隻我好少遇喎

活動先有所以少見, 見到就掉頭走
好多屈機角色得活動先有 我嗰時未玩可以點

呢隻我好少遇喎

一出就玩,去到專武一出就放棄左(因為打唔到好野)
而家又玩返,skip 哂d 特別英,又落後勁多
Pvp上到30%都偷笑, 用國九絲露美

呢隻我好少遇喎

一出就玩,去到專武一出就放棄左(因為打唔到好野)
而家又玩返,skip 哂d 特別英,又落後勁多
Pvp上到30%都偷笑, 用國九絲露美

活動勁英唔多
係KOF多幾隻勁英,之前得梅成日見

金,絲露美,麻宮雅典娜,比利長期pvc遇到紫max,應該幾勁

金+麻宮雅典娜煩到一個極致
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞