[I/A] Crusaders Quest 有無人有玩?

258 回覆
2 Like 0 Dislike
有無人一直玩開 ?
玩左都一段時間 想搵人傾計交流下
以前比人叫bug魯德賽棄左
好耐冇玩 留個明先
好耐冇玩 呢家唔知點玩 有冇人一齊討論
食電又多bug

有呀 就係想搵番班人一齊玩
宜家多左好多野 又專武領主果寶

有呀 就係想搵番班人一齊玩
宜家多左好多野 又專武領主果實
真心覺得專武好煩

想要雅典那專,開左10把聖騎專,有八把該隱專

同埋幾時改下競技場生態
日日都係鄭荊品維羅

利申:以前用開須蛇九
真心覺得專武好煩

同埋幾時改下競技場生態
日日都係鄭荊品維羅

我都覺得好煩
想整把莉莉專武 但係應該要整十年

不過呢排送好多野
真心覺得專武好煩

同埋幾時改下競技場生態
日日都係鄭荊品維羅

仆街仲要洗屬性,煩撚到嘔
咁你地宜家仲有無玩
咁你地宜家仲有無玩

無了 打世界BOSS成日有仆街走場,洗武器又成日出垃圾 每次更新D BUG多到仆街
咁有無人有興趣一齊玩下
咁你地宜家仲有無玩

無了 打世界BOSS成日有仆街走場,洗武器又成日出垃圾 每次更新D BUG多到仆街

咁你地宜家仲有無玩

咁你地宜家仲有無玩

琴日我試過
最後出左兩把六星武比我
呢排見佢crossover KOF落去真係呆撚咗, 好似同隻game唔係好夾...

https://www.youtube.com/watch?v=dIZaL9_q770
Leewhat 抽116次有20隻KOF即係17.24%
但我上次抽乜都冇
呢排down番
好玩左多左好多野
呢排見佢crossover KOF落去真係呆撚咗, 好似同隻game唔係好夾...

https://www.youtube.com/watch?v=dIZaL9_q770
Leewhat 抽116次有20隻KOF即係17.24%
但我上次抽乜都冇

H我唔夠十次中左三隻
啱啱玩返留名
塔娘係韓國個個話勁,其實點搭佢

我nax搭頂專都好易死
有無興趣開番個group一齊交流下
而家有咩人係勁
入番去有造型送既
入番去有造型送既

之前更新死左半日ser
送造型做補償
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞