[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(16)

1001 回覆
40 Like 4 Dislike

stanley happy birthday 同祝你身體健康
好想睇到劇入面互相慶祝生日
Happy birthday to Stanley!! 除咗龔水互相成就咗對方,都好多謝你同蟹蟹嘅投入用心演繹,成就咗龔水。期待你以後陸續為我哋帶嚟更多更好更精彩嘅演出同角色啦~~

— 龔水生日小劇場 —

請食野…

請飲野…

送花…

送雞…

送朱古力…

龔:哦哈哈哈,要你破費咁點好意思呀唔駛啦
水:唔會破費啊…我係話大家都咁熟咯客咩氣啫,等收surprise啦你
龔:。。。。。。

(森仔:今日好開心呀,有我哋嘅老朋友雙下巴蓮夢露打電話上嚟。原來今日係家明嘅生日喎,佢話本來係想買個蕉連皮味蛋糕送比你嘅,不過費事你吃太多蕉成日跣人,所以都係點首歌...[請自行填上內容 ]...)
好正 如果真係有呢集一定好精彩
Stanley 生日快樂
睇完阿蟹ig
大家都好sweet
Happy birthday stanley 祝大紅大紫 快啲ko傑叔 龔水快啲一齊
要配合阿蟹做IG先
阿龔都好Surprised, 水水叫Anita錫一啖, 阿龔心想水水你錫我多啲

Stanley Happy Birthday
Stanley happy birthday 加油
Happy birthday Stanley and 龔燁
Happy Birthday Stanley! May all your wishes come true
happy birthday Stanley ! enjoy your day
連登賀壽po

Stanley, Happy Birthday!
Happy birthday to stanley 長做長有!!!
有冇人睇到頭先阿蟹個ig live?
Stanley生日快樂

阿淳生日快樂
好鐘意你嘅笑容
我阿媽話你似28咋
有啊 都係同呀爸呀叔食飯 冇乜劇透
Stanley生日快樂
Stanley個樣好童顏
我都Miss左, 唔知有無人有Save
佢啲Friend話佢25咋 , IG 佢啲friend 比25佢吹, 佢個樣邊似30到尾呀
Stanley生日快樂!!!!!

From主post
終於不再是canteen飯

希望龔水之後一齊個集
真係有30點以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞