再幫iPhone做一次減法 蘋果移除3D Touch恐成定局

148 回覆
10 Like 131 Dislike
歐美女人無香港女人咁廢
人地IT engineering 咩人都有
即係簡單啲講
因時製宜
而又敢評論
可惜蘋果唔係咁諗呢
請咗Burberry個女CEO返黎之後
除咗加價同加價就咩都唔撚識
siri 同3d touch都係廢功能 , 無用過
兒登仔都唔用whatsapp
要3D touch把撚
on9,繼續加價咪得囉
6s有無新?
想買部
佢緊係會繼續加價啦 但係減成本再加價條來回數好計啲
根本好多所謂3d touch 既功能都唔需要3d黎實現
反而係apple 設計到要3d touch 先用到咁
最簡單move cursor
Kaiboard 唔洗3d touch 一樣做到
3d touch日日都用緊,好好用
另外face id好過touch id
Touch ID face id 3D Touch Siri 全部都冇用架啦
Cut曬去啦
仲用緊6仔 有3.5mm home button又有得禁落去
不過個3D touch極少用 真係可有可無
因為撈唔掂所以要cut左啲功能真係好撚可悲
唔明
呢鋪apple真係死
你呃人,6S先有3D touch, 6係冇的
減價?會唔會諗多左
apple請左個Burberry個女CEO返黎之後年年加價
仲帶起埋android機加埋一份

佢唔加價都要還神啦
抵死啦 都唔知每樣產品2018年死都要加$2000以上係想點
MacBook Air 7488->仆你個臭街9499
iPad Pro 4988->你老尾6399
Mac mini 4xxx->6499
MacBook Pro 13888->14388
iPhone 入場價5988->6499
Apple Pencil 788->999
果陣仲諗住可以用黎磅埋野
An俠扮乜iuser
好好用喎屌你 gay cook
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞