再幫iPhone做一次減法 蘋果移除3D Touch恐成定局

148 回覆
10 Like 131 Dislike
係,用開真係方便勁多
巴打唔好咁認真
唔打下稻草人點圍爐啫
用慣左所以局住上Max
Xr如果有3D touch會即屌
其實真係可有可無,功能性唔強
3D touch勁好用
利申ifan
3.5mm
3d touch
touchid
遲d就話faceid其實有無都無所謂
Faceid係真心廢
寧願佢cut faceid好過3d Touch
個faceid又唔係準
我用指紋好過
佢cut個touchID根本就係花式自殺....
指紋已經夠做啦 face id 多魚
隔離po
66個女富豪60個靠繼承財產致富
瀕死復活後就會變得更強
Nokia
由iPhone4s開始做咗Apple fanboy好幾年,一直好支線Apple,大部分電子野都用Apple,但而家真係唔抵幫,佢以經開始俾唔到以前嗰種拎住真係會自我感覺良好嘅滿足感我
係幫佢自己慳錢
你覺得佢會減價咩
下年賣兩皮野一部
成篇文咩source 都冇,係度估計apple 會cut, 我都可以估計apple cut 無線叉加faceid 鳩up 唔洗本
Apple其實都死咗好多年 大家可以唔洗再講
一開始出3d touch 比人屌話垃圾冇用 apple 已死
呢家鳩up 話cut, 班人又出黎話apple 已死, 究竟點先apple 唔死
你咪理條華為狗啦,佢亂吹你又信
比咩人屌話垃圾冇用先? And狗呀?
咁多年大家都係只係想講steve 番生同apple 已死
屌 冇3d touch點撚樣打字?
本身用ios d 人 話多餘,果陣成班話則面3d touch 去switch app screen 廢, 到呢家d 人先話好好用
3d本身係個好有用嘅功能
但第三方app根本無咩人support
搞到有同無分別唔大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞