新手爸爸苦水區

286 回覆
197 Like 15 Dislike
搵佢好朋友開解下佢 女人之間好說話
等你班友當初射得咁爽吖那
你都on9
俾人打都唔分手
唔會做傻事,開完呢個post 同大家呻下好返啲喇

因為無從宣洩,自己諗埋一邊

其實要講要呻嘅,大家都俾咗好多意見同分享

道理大家都明,但做始終困難過齋用口講

我會繼續撐住,我無咩望,除了小朋友可以無病無痛,健康成長,亦祈求老婆大人呢段時間唔好常常小事化大
女朋友就飛走咗佢喇

認真,我哋呢班佬就話無得擇姐,你宜家仲有得擇

唔好行錯叉錯步吖
咁我又信係真ge, 因為大家都會將開心的野成為捱苦的動力. 考試成功 都唔會記得考試要溫書的苦. 當然前提係成功.
但仔女大個唔聽話 就會出現一句 生舊叉燒好過......
佢無乜朋友,呢下先惨

本身已經無乜約朋友,再加上自從生完後佢直情好似與世隔絕咁,完全「0」聯絡
到你個小朋友揀學校時 你又要煩一輪

btw, 高登咁多新手爸爸, 古里吾島wor
一啲都唔爽㗎

當初我哋結婚後係為有而做

所以去到後期有啲「為交功課」嘅感覺

一啲都唔enjoy,去到有段時間懷疑係咪自己定佢有問題,壓力很大
都預咗㗎啦

真係養兒一百歲,長憂九十九

BTW,呢度好似係連登喎
謝謝你
一齊加油 我地可以開個爸爸谷
Telegram 我都唔係好得閒開

所以響呢個post 圍爐算
頂住
同老婆拗冇意思

(已經有2件)
係呀 做做下已經無動力咁 求其射左就算
忍一時風平浪靜,退一步海闊天空
我一定唔會再生

除咗太太本身情緒問題

叧一個現實嘅嘢 - 就係居住嘅空間問題

始終住緊間屋無咁大,如果確定俾唔到小朋友一人一間房,絕對唔會考慮再生多個
原來師兄都係咁

果陣都響度諗,有啲人第一次中出就有BB果啲原來都幾好彩

都唔係話你想要有就立即有
我個仔都要中出十幾次先中
邊有咁易一擊即中啦
啲後生仔女都係抱住"邊有咁易一擊即中"去玩中出

結果好多都變爸爸媽媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞