[Rabiot or De Jong❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (277)

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
季尾連嗰1m都無埋
無計 佢自己唔想續約 不過留係巴又係坐
出美斯打中間都唔會出佢 留黎把撚咩

我想要big gay同ter Stegen 呀
仲有Lenglet 同Arthur就齊人
巴塞就算最柒馬天奴嗰季都係上半季戰績好到不得了 包括上季都係
賤種掉返轉
反而安蛇拎歐聯嗰季我地上半季柒到咩咁仲盛傳美斯過軌

都係嗰句 仲未領悟到3,4月先見真章呢個道理,代表左呢幾年白睇
🔵 Neymar wants to go back to Barça, there is no doubt whatsoever. He wants to go back 100%.

🔴 Barça know his desire to return but first of all, don't have the inclination to sign him and secondly, they just don't have the finances for it to happen.

[Guillem Balague]
條路自己揀
睇黎今年都入唔到4強,打完馬體就打八強賽,仲要唔夠三日,咁當然啦前題係過到16強

叫佢自己俾轉會費
一定受
依家攻擊點又唔係唔夠人
如果要俾錢點都係買後防先
換經理人先接受到
真係仆街黎,一場禮拜日一場禮拜二
入到先算啦 489
fuck off
西甲嘅嘢...唔緊要啦
點解都好 25起碼top10 點會唔受
🔥🔥EL CLASICO🔥🔥

🏆 La Liga
⚽ Real Madrid VS FC Barcelona
📅 02/03/2019
⏰ 20:45 CET
🏟 Santiago Bernaleo Stadium

濕鳩時間
14/4 GOT
正常吖
唔通你想好似上季場打吡咁當地時間晏晝一點踢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞