[Rabiot or De Jong❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (277)

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
根本你踢得攻勢足球 後防人數少啲風險一定大左
受壓得多易奶野其實係正常
插佢二五還二五
但你係佢一走就講到佢實力都有限嗰下搞笑嘛
事實上只會係Stuani or Giroud
咁咪踢撚死左美斯莫曬氣囉

華dee要出全力了
啊琴要走了
下體
上錯賊船
唔好笑,今晚輪到我地
睇個款連Morata都唔有,人地去下體
Mexican striker Carlos Vela is an option for Barça, He is the club's favorite target after Morata. [Cadena SER]
點解有啲鳩簽人嘅感覺
Valverde opened the door for Malcom to leave in January. He has told him to look for a new team as he will have few opportunities to play. [RAC1]
就算埃及仔 dso哥d都有2,3季後備坐下
但啊琴半年就話賣
Bartomeu: "Valverde will be the coach of Barça next season"
華狗真係好撚on9
華狗一日唔走隊波啲新仔支唔會有前途
佢唔容許啲人有錯
比猛禽少少機會都唔得
無9號後備咪俾佢後備上場試下囉
半季10場都上唔夠就賣
最近疤啲轉會真係得啖笑
華狗dllm
除咗國王盃/歐聯分組賽有失手空間,試問仲有咩賽事係容錯率高?
明白要比時間新人去實戰,但過往好多場波都證明放手比新人踢係破壞咗原本踢法。

要有 Plan B 比 default 陣以外嘅球員去試先得
Default 始終係 based on MESSI,
無 MESSI 嘅巴塞,對手會迫得更緊,半控傳打法會死硬。
古丹琴,用佢哋打控傳一定死硬
第5人選,難出啊
我都係咁諗
所以我唔反碧基
當然佢都好多甩漏
但佢已經係最岩打呢個位既人了
今季轉會真係算係咁啦下話
Agree,識控球嘅後防依家真係太少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞