[Rabiot or De Jong❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (277)

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
提提大家 球皇AG今夏回歸
仲要長青到5屆世界杯都有份
無左AG既疤 總係差咁啲野
彈鐘
但係事實
老鼠屎冇人提場又心散好易爆
有個隊長/馬斯拍住就好勁
所以條友係唔讚得
但馬基斯踢巴塞都係鳩鳩地間中自爆㗎喎
碧基拍大衛電欺打雙cf有無得諗
自爆組合 前面係全盛MSN都追唔返失球
someone:N咁廢,不了
為咗條25狗屌自己人 呢度太多隱性屁迷
普遍黎講呢度都唔會有人 期望/想 25返黎
呢樣你又唔洗太擔心
但係你要將25踩到一文不值
咁又另一件事
車區屌高圖,利區屌古,鈀區屌拉比
邊有好似巴區當條插水狗係女神,神聖不可侵犯,鬧佢會俾人圍插
高買平賣free走
鬧佢 同鬧佢鬧得冇point係兩回事
如果你係咁喺度jer住話c朗頭槌廢 逼人認同你 我諗你都會畀人屌
我都唔想尼馬返黎,亦唔認為有可能令佢返黎
但如果揀當今best XI,前面冇可能冇佢
佢個人能力好強,好似1415咁做副手係勁,但做球隊核心 華而不實
核心都夠能力啦 一定要美斯咁先夠咩
三冠核心係美斯 讓埋條中路比so9 入波做波一腳踢 呢樣唔洗廢話
唔係咩msn
同埋係1415
1516美斯傷左陣 個陣so9巔峰未退
尼馬個排死阿麻剃光頭就最勁 個下就係核心了 代表作4 0賤種 個下見到佢帶隊都勁
不過唔穩定 之後d finishing退步曬 美斯出翻黎之後都多左比尼馬玩波 最勁個場就係反cup巴黎 個場美斯比人追翻球之後已經放棄左 尼馬個場就真係核心 好可惜呢場之後就走左
佢能力無美斯咁高就肯定 但樓上踩到佢垃圾咁 笑死人咩
講小花已經離撚曬普啦講真
屁馬光頭個年都廢
又唔諗下巴塞個年成隊食撚左屎咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞