[Rabiot or De Jong❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (277)

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
埃及仔會射爆疤狗 但佢唔會慶祝
埃及好有品
今次難講啦 外借完返黎幾乎冇得踢 仲要唔肯續約
佢表現幾好啦 點估到會無得踢到咁
有期佢壓住malcom同丹 以為佢會上位 又後備上陣絕殺
琴日金章又入波 車狗唔好放人啦
巴狗越反越勁
到時拉比係第二隊一定勁到仆街
點解malcom又入唔到大名單
咪就係話上場出一出場
華dee覺得Denis 好 所以再有入名單

welcome Willian
我最想知都係後備前鋒呢單野點搞啫
受煙剷蛇啟發 場場打假9
Enjoy Willian
TURE BLUE 支持
thanks!
800k歐
唔係一向都係講歐咩
今晚又1:30
睇熱曼之後睇
或者有人覺得年過三十的蘇亞雷斯已不及以往般銳利,只能靠美斯的妙傳才能在門前獵食,但數據顯示他的助攻總數較美斯還多一次,高踞第二位,如單以聯賽計算,更以18個助攻穩坐歐洲第一,意想不到吧!

原來so9係助功王
now.com體育】尼馬出「門」新聞無日無之,近日更傳他希望回到巴塞爭戰,但巴塞教練華維迪就開腔打破謠言。

巴塞隆拿於2017年以約2億英鎊的天價將尼馬(Neymar)售予巴黎聖日耳門,但其離隊他投的消息卻仍是接二連三。近日他向傳媒談及英超的偉大與及戰況激烈,已被人認為有意投英超;更有消息指其父正與巴塞接觸,希望重投這隊西甲豪門。不過主帥華維迪(Ernesto Valverde)對此卻嗤之以鼻。

他直言尼馬此刻與巴塞「沒有關係」:「人們總愛談到其他球隊中的球員。尼馬是一位偉大球員,世界盃時表現亦出色,但此時他正效力另一個球會,止此而已。我沒有收到過尼馬及相關人士的致電,所有故事都只在新聞報道上出現。現在他是PSG 的球員,我們要尊重PSG。」

不過外間似乎仍未肯放過報道的機會,有傳媒認為PSG 今屆仍然未能贏得歐聯的話,尼馬將會毛遂自薦,為了捧回歐聯而「食回頭草」云云。
聽日要早起諗緊今晚睇唔睇巴
1:30閪時間
[推到完場] 巴塞隆拿 對 伊巴

http://lih.kg/cfoMpS

Jackto2kai
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞