[Rabiot or De Jong❤💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (277)

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
有報紙傳xavi下季會教佢依家踢緊果隊波
日日loop屁馬煩唔煩
一 疤de jong deligt都唔夠比點回購屁呀
二 鈀咁憎疤 射落海都唔比番你啦
反雲是狗 雲爺爺來我疤吧
舊年divemar出走 一片愁雲慘霧 淨係得保加盟 個個都以為死硬四大皆空 係邊個帶領球隊喺季前冇人估到嘅情況下重奪西甲 你條撚樣竟然夠膽拎美斯幫條25狗講說話 你面皮咁厚都有嘅
美斯而家幾撚時打假九?
divemar世界盃輸咗俾邊隊? 仲有問話勁過世三
三冠王核心幾時變咗divemar?
為咗維護divemar竟然拎美斯出嚟講 咁樣嘅巴塞球迷你話係咪笑話
巴神才是疤菜唯一出路
成日喺度幫條二五仔含撚 仲夠膽死拎美斯出嚟講
真係乜架都畀佢哋丟曬
買乜柒吖垃圾疤
而家隊疤對年輕人根本冇吸引力
而家啲年輕人個個都講錢 都係Todibo好
荷甲金童 叫價 6,7千萬 弱能智
兩個加埋成億五 奧華馬斯真係完全唔畀面
ajax: 無錢過主la死窮鬼
其實自從25嗰單開始 呢個轉會市場已經痴撚咗線
arcelona are not upset by what various media have reported about Frenkie de Jong and PSG, internal sources within the club say they continue to believe in Frenkie’s ‘yes’. [md]
電話佬2.0 報紙有冇啲新意 個藉口同上次一樣
熱想借巴琴去頂claim & son
熱想借馬琴去頂claim & son
Al sadd
過主啦
借你走吧
XAVI番黎教未
以前有FF過碧基主席,偑隊體育總監
沙維做主教練,小白做助教
但係隊長係碎右
等我來

首先 係你吹到尼馬冇成績 我先拎舊年出來講
1617讓晒球權出來冇成績?
世界盃輸咗又賴尼馬
足球幾時變咗一個人嘅遊戲
三冠王核心唔係尼馬 係msn
宜家唔係吹奏尼馬
係你條柒頭講到尼馬一文不值咁
你咁數成個球壇都係垃圾啦
隊隊都當疤狗係水魚
唔好搞事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞