[夢醒時分] 白禮頓 對 利物浦 2

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
你咁講曼城絕殺又唔關阿古路事?
成季得果場拎3分咩
Nba絕殺又唔關射果條友事?
理性少少唔好好似精壇班on9咁啦
唔係呢樣,是全部力架要企兩邊下把位
咁又係,如果果億五唔係買雲迪克,而係買賓迪基+拉籣拿+路夫雲+軒達臣+卡路爾+唐寧,搞到最後無歐聯決賽+前四,而巴拎歐聯西甲,我都可能鬧緊古25
又反
講真果陣古講到明想夏天走
佢肯留低打多半季仲有咁好表現已經算係咁
係有班利迷唔知諗麥覺得留得底就要打足全季
季中走就屌人全家咁
你將成季既失利放晒落去果一刻跣腳到
真係好理性
講黎講去又咪扮傷同黑面
但人地上到場都交哂貨, 冇佢筆錢垃圾利都冇野J
個季條防線豆腐渣咁
係攻力勁先 cover 到
有得佢唔肯留?
扮傷都走唔撚到係到扮victim
所以之後我都放心
邊個核心想走最小可以硬留半-1季
終於有人講
人地公海笑由佢
有乜理由利子都咁
季初季前踢成點唔講?
明明就夏天走唔到 冬天疤一黎真佢即刻腿張開啦

包龍星唔係唔記得啊?
Philippe Coutinho has hit ’rock bottom‘ at Barcelona according to The Express, only a year after the midfielder joined the Catalan club from Liverpool.

Coutinho is reportedly a Manchester United target, with outlets claiming he could be sold if a sufficiently high offer comes in.
即係唔係古想走,係巴想拎佢換錢
要買番尼馬呀MA
裂口古點會想走呀
友情價四折回購囉
裂口古
好多女犬話不了
友情價四折回購囉
好多利犬話不了
回來吧 古兒
變到多咁,班人走完撈唔掂就回家
不了 返嚟都無球權俾佢9射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞