[夢醒時分] 白禮頓 對 利物浦 2

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
真小人點都好過偽君子
咁係
奧狗又冇機會對利入波
但係之後番黎r撈喎
艾迪巴約都唔會話自己係明叔啦
姣婆遇著F$G呢隻姿粉客
奧雲去獌,第一唔駛講

馬斯一買返嚟已經係完全體,而且走果時利真係冇哂希望

250同狜兩隻都係成長期慢慢練到變完全體/究極體

250果時So7 剛走,成隊都係down down地, 但佢去返英超隊

狜係唯一一個走果時利係充滿前景,佢冇hea踢/擺操唔係有職業道德,係因為世界盃年咋...

奧雲>狜>250>馬斯
馬斯嗰陣係逼利賤賣佢
狜 同 250起碼都叫做正常價/溢價放走
狜,250賣得高係因為F$G 啫
關球員咩事
咪就係
唔知以為球員控制埋轉會市場
罷賽逼球會賤賣自己都唔係球員問題?

在對曼城的聯賽之前,馬斯查蘭奴拒絕為利物浦參加比賽,在當天11點時突然離開了隊伍,來迫使球會放自己離隊
你地話古冇罷賽係因為世界盃
起碼佢出場嗰陣唔開心都交足功課
馬斯走嗰年2010年又冇世界盃?
狜一樣有背傷
呢方面3個都仆街,唔使爭

只係你話佢特別25係因為賣得少錢呢個point 唔公平啫
姣婆遇上脂粉客
背傷呢?
背傷係球會方一路講嘅原因
老老實實一直狜嗰邊都冇出過聲話罷賽
同馬斯比賽前話唔出賽差好遠下話

利申:冇話狜唔25,係程度冇咁嚴重
冇咩好比較

個個都係波牛一件
即係你信狜真係背傷?定高普特登唔出佢?
我就覺得佢同馬斯冇分別,只係真小人同偽君子,冇記錯既話狜一年前冬季天先續完約,之前係咁話要報答紅軍培育之恩乜乜乜,夏天仲送成打利記波衫俾鄉里

一樣利申:冇話馬斯唔25,只係特別憎狜
原來vvd係近6年首個拎每月最佳嘅後衛
其實我都憎狜
只係睇咗咁多年唔覺得佢特別25
利太多25仔
本來F9 S7都差啲係
真係無人估到佢攞
Btw potm張卡卡面似攞住個保溫壺多過攞獎
垃撚圾
真係唔明點解咁多人憎古,佢走之前都叫盡心盡力踢,走之後又冇講過利壞話,大佬人地唔係利迷,冇義務要幫你踢成世,真係要計vvd老虎個啲仲25啦,係修記公開講到明罷踢,張伯倫減人工都要走,s7走前一年同阿記傳個排,做得仲肉酸啦
可能佢唔係啦,但一來最近期,二來個人覺得佢走既理由好唔充分(得佢一個走果時利唔係係低潮期,睇住個勢係咁上俾佢搞鑊大龍鳳,唔係好彩扑中水貨真係分分鐘出事

F9,S7##hoh

利算好啦, 睇睇馬撚

講開,獌好似冇咩25仔(poback左唔計既話)
咁咪撚續約啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞