[夢醒時分] 白禮頓 對 利物浦 2

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
如果唔再賣人過兩年利應該好撚勁
利子已經睇化到留隊就皇恩活蕩

FSG又然一仗
幻幻有Brxxxxster啦
骨架呢D野天生
點算好,中堅位真係爆,唔通要栽培小小Vvd?
其實, 有番舊年嘅OX,唔借走佳加一個正常左閘
隊波基本上齊章
Vvd, Vvd Lite, Vvd super lite,Vvd mini
同啲Samsung, LG手機型號一鳩樣
vvd,vvdr,vvdx,vvdxs得唔得
VVD Max, VVDs, VVD plus.......
想問圓肩係咪算係因為骨架而出現?

我有fd做咗Gym 之後改善咗同埋膊頭橫咗
fsg/高普/球迷會低聲下氣求下路夫雲唔好詐傷去玩水同球迷鬥氣,出來正正經經救火算啦
正選陣其實夠人夠級數,買人返嚟做後備嘅你預買到咩頂級球星?
攻中位要練K8/沙短,唔好再將K8打翼打閘,唔好再逼沙短打翼,咁就乜都夠。
後防不得不講老虎理應退居後備,理性討論,兩個中堅啲聯防好緊要,越位陷阱,補位等等全部都好講溝通,一下溝通失誤就好大問題。睇咗好多場VVD+虎,有種感覺真係VVD唔敢指揮老虎,變相兩個各有各打,後防級數即刻低咗一級。
唔係質疑老虎能力,面對面爆過/扭過老虎真係唔易,但一做One Two 猜散,老虎就多數後追唔上,如果換咗糟糕美斯做中堅,正宗VVD契弟聽教聽話,兩個緊密合作互相補位,其實可以避免晒比曼城利萊辛尼同施華啲One Two 突破。
打咁撚大篇,其實想講,老虎係勁,但後防最重要一定係溝通協防,如果搵條契弟跟老虎,老虎真係未必做到指揮後防工作。我深信利子一定覺得VVD先係利記後防靈魂,既然老虎同VVD唔夾,仲有咩理由係老虎唔洗做後備? 個人能力老虎勁過馬貼,但心水清利子知道一定要有個聽教聽話嘅人拍住VVD 先發揮到最大威力,馬貼 美斯 都係聽話,點排都應該排喺老虎前面。
點解車狗可以無限錢買人
好葡萄
因為疤準備買金章安
變左女人
睇到老虎係勁就唔想睇
老虎個人能力唔差嘅,但視野差啲,同感覺有少少懶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞