中大討論區第三十六回之放gpa了你們應當悔改

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
應當悔改

邊撚個負皮
咁多eninge fm
應當悔改

好嬲自己
咁多engine fm
咁多engine fm

Sem 1 PE 9成賤仔,NDS ,non Jupas 都係賤人
數學撚準備去學掃地了

Major GPA幾多先
原來去到yr2 engine non cs/mie既 gpa就會通脹

識人Yr 1 GPA麻麻地
上咗MAE 高咗50%
原來去到yr2 engine non cs/mie既 gpa就會通脹

上咗MAE 高咗50%

而家幾多

上咗MAE 高咗50%

而家幾多

Year 2 3.6
咩workload 嫁 d人又話1271 JPop culture 輕鬆又好grade

可以走堂 Mid term final 淨係睇notes 已經ok可以寫到essay

師兄你科2690 拎A?

2690同1271 比邊科容易拎A

Yes

1271 我都識有兩個人reg 一個A 一個B+
上咗MAE 高咗50%

而家幾多

Year 2 3.6

痴撚線
本身2.4?
佢勤力左咋?
而家幾多

Year 2 3.6

痴撚線
本身2.4?
佢勤力左咋?

我知佢Year 1有個Sem得2.幾
Year 2 3.6

痴撚線
本身2.4?
佢勤力左咋?

………
Year 2 3.6

痴撚線
本身2.4?
佢勤力左咋?

Fh書出左第4版係咪冇得買二手
痴撚線
本身2.4?
佢勤力左咋?

………

GPA可以急升或者急跌,投資者有機會蒙受投資嘅全盤損失,而過往嘅表現並非未來表現嘅指標,所以投資前呢請參閱相關嘅過往學業成績作出風險評估,同埋尋求專家嘅意見。
physics year1 gpa應該幾多先叫正常

冇話幾多先叫正常

Mean 係 B- 至 B

冇話幾多先叫正常

Mean 係 B- 至 B

好彩B左
Engine Year 1 gpa 要幾多先叫正常?
Engine Year 1 gpa 要幾多先叫正常?

Engine 太多nds

但year1 出下力讀應該過3唔難 所以過3叫正常

過3.3 叫好好

3.5+ 應該係神人
CD-rom表示Sem gpa低到
人讀賤我讀賤,唉
人讀賤我讀賤,唉

Year 1 GPA只要meet到揀Major嘅threshold就得

Year 2先係開始
人讀賤我讀賤,唉

Year 1 GPA只要meet到揀Major嘅threshold就得

Year 2先係開始

我yr2
人讀賤我讀賤,唉

Year 2先係開始

我yr2

一半都未到,仲有5個Sem
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞